2013. szeptember 12., csütörtök

#59 - Nem várt képek

Sziasztok!:)
Meghoztam a következő részt, jó olvasást hozzá!:)♥
Köszönöm a sok pipát, illetve a kommenteket.  ♥ Megértem, hogy nem kommenteltetek annyian, hiszen nem volt valami izgalmas rész, tudom...:/ Ne haragudjatok, hogy mostanában folyton csalódást okozom, mindent megteszek, amit csak tudok, csak hétközben teljes agyhalott vagyok... tegnap már 20:30-kor aludtam, annyira leszívott az angol töritanulás......:(  Megpróbálok olyan részeket írni, ami elnyeri a tetszéseteket, ha nem sikerül, ne haragudjatok !:(

sok-sok puszi, és nagyon köszönöm, amiért kitartotok mellettem! :)♥ 


Arcomat édes csókjaival hintette be, miközben arról áradozott, milyen jó, hogy újra itt vagyok neki, és hogy mennyire hiányzott ez már. Mosolyogva löktem arrébb a fejét, ahogy puha ajka lejjebb tért a nyakamra. Dörmögve nyomta borostás arcát puha bőrömhöz, akár egy szeretetéhes kiskutya.
Igen csak érdekes pózban feküdtünk. Kissé oldalosan döntöttem a hátam a busz belsejének, Niall engem átölelve feküdt majdnem rajtam, arcát nyakamnak dörgölve. Lábaink egymásba voltak gabalyodva, kezemmel hol Niall arcát, hol haját simogattam.
A többiek a busz elejében hülyéskedtek, mi pedig csak csöndben feküdtünk egymás karjai között szótlanul fogalmam sincs mennyi ideig.
Fülem hirtelen egy ismerős szuszogás csapta meg: a kezeim közt lévő angyal elaludt. Olyan ártatlannak és aranyosnak tűnik, amikor álomba merül. Mindig is imádtam nézni, ahogyan alszik. Szája szétnyílik, édesen szuszog - vagy horkol, ha nagyon fáradt-, minden izma elernyed az arcán, szempillája néha meg-megrebeg. Bámulatosan néz ki, tényleg, mint egy angyal.
Jobban szemügyre vettem arca minden egyes részletét. Szája kissé lekonyult, szempillái gyönyörű hosszúak, minden lány megirigyelné őket. Ajkai színe lilás-rózsaszínesek, arcát néhány pattanás övezi, de ez teszi őt tökéletessé. Ő ilyen valójából. A tévékben, képeken, előadásokon minden sminkes egyből rohan hozzájuk, hogy minden egyes bőrhibájukat eltüntessék. Felteszem a kérdést: miért?! A természet így teremtette őket, ilyenek valójából. Más kérdés a lányoknál, akiknél a mai világban már-már elvárás, hogy minden nap sminkben jelenjenek meg, tökéletesen szedett szemöldökkel, baba popsi sima arcbőrrel, nagy szempillákkal. Nem tagadom, én is szoktam magam sminkelni, de sokszor nem érdekel a dolog. Akik ismernek, elfogadnak úgy, hogy a szempillám az eredeti formájában áll, az arcomon van pár mitesszer vagy pattanás. Ilyenek vagyunk, mi, eberek. Senki sem született tökéletesnek, és senki sem lesz az. Ezért nem értem, miért kell még élő adásban is kiretusálni a fiúk egyébként is tökéletes arcát? Egy-egy pattanás? Kit érdekel, az isten szerelmére! Ők így tökéletesek, sőt, kifejezetten aranyosak vele. Itt az élő példa rá, a rajtam fekvő fiú: ahogy végigsimítok az arcán, nem tökéletesen sima, de nem is akarom, hogy olyan legyen. Ez tesz őt azzá, aki, nem pedig a nyolc réteg alapozó, púder.
A legtöbben azt hiszik, nincs borostája, vagy nem látszik, ugyan is szőke. Már pedig ők rosszul tudják! Niall csak festett szőke, eredetileg barna, ami azt jelenti, arcszőrzete is barnás. És igen is van borostája, ha nem borotválkozik pár napig. Nem egyszer fordul elő, hogy panaszkodik, amiért megvágta az arcát, vagy ideges, mert nem volt ideje borotválkozni reggel. Hát, ilyenek a férfiak.
A szőrzethez kapcsolódóan,sosem voltam képes megérteni azokat a fiúkat, akik leborotváltatják a kezüket, lábukat, mellkasukat, hónaljukat. Miért?! Amióta világ a világ, a férfiak mindig szőrösek, és ez így van rendjén. Ez elég bizarrul hangzott, de ez az igazság. Ha valaki csupasz kezű,lábú fiú akar, vegyen magának egy Ken barbie-t. Ez teszi őket férfiassá. Kifejezetten szexinek találom, amikor Niall egy kissé V nyakúbb pólót vesz, vagy egy laza tanktoppot, és kikandikál belőle mellkasszőrzete. Imádom! Már előfordult, hogy megkérdezte tőlem, nem-e zavar engem, de akkor egyenesen ráförmedtem, hogy le ne merje szedetni.
A másik "halálom" pedig a minden nap szoláriumba járó fiúk... Lányoknak érzik magukat? Tudtommal a lányoknál szép a barna bőr, nem pedig a fiúknál... Na mind egy, ízlések és pofonok, én azt mondom.
Niall hajtöveinél már látszódtak a barna részek. Emlékszem még, amikor teljesen barna kisfiú volt. Mindig arról panaszkodott nekem, hogy mindenki barna vagy vörös körülötte, és ő egyedi akar lenni. Már 8 évesen kijelentette, hogy ő szőke lesz.. Emlékszem, amikor a szülei elé állt ezzel a szöveggel " Anya, apa, holnap elvisztek a fodrászhoz, és szőkére festetem a hajam!" Olyan magabiztossággal mondta, mintha parancsolni akart volna, de a szülei kinevették, és azt mondták neki, majd ha nagyobb lesz, és még mindig szőke akar lenni, elviszik a fodrászhoz. Ott voltam, amikor ez az idő elkövetkezett, én is elkísértem az utcában lévő fodrászhoz. Egy 40-es éveiben járó hölgy volt a fodrász, aki szintén kinevette először Niallt, de a barátom nem tágított. A végeredmény pedig mindenkit lenyűgözött. Még Niall szüleinek is tetszett, akik először nem támogatták az ötletet. Én pedig egyenesen imádtam ! Szép idők is voltak azok... Az iskolában mindenki letámadta Niallt, az összes lány a haaját fogdosta, onnantól került be Niall a "menők" közé. Mindenki jóba akart vele lenni, jó pár lánynak lopta el a szívét, köztük az enyémet is. Csak a különbség az volt köztük és közöttünk, hogy én előtte is szerettem őt, mg ők csak a külsejébe szerettek bele.
Rezgést éreztem Niall zsebében, mire kissé megrándultam. Melegítőnadrágja jobb zsebében világított a telefonja, majd hirtelen abbamaradt. Óvatosan nyúltam a telefonért, majd előhúztam. Milyen régen voltam már Twitteren illetve más közösségi oldalakon! Feloldottam Niall telefonzárját, amint megláttam a hátterét majdnem felnevettem, de közben haragudtam is rá egy kicsit. Meg kell hagyni, aranyos kép volt, de sokat mutatott. Észre sem vettem, hogy lefényképezett minket tegnap. A mellkasára volt helyezve a fejem, ő pedig egy puszit adott a hajamra, de az egész melltartóm kilátszódott, illetve Niall mellkasa is... Nagyon remélem, nem látta meg ezt a képet senki más! Kíváncsian mentem be a Galériájába. Mosolyogva néztem végig az első közös képeinktől kezdve az összeset. Volt jó pár kép Niallről, amint magát fényképezi, amiken a fiúkkal van, vagy számomra ismeretlen emberekkel. Mind a 612 képét végig görgettem. Fel sem tűnt, hogy milyen sokáig nézegettem a képeket.Láttam, amint volt egy külön mappa a Viber képeknek. Mosolyogva nyomtam rá, de bár ne tettem volna... Az első 15 képen Alice szerepelt, hol csak arcilag, hol melltartóban, hol pedig hiányos öltözetben... Pár pillanatig lefagyva bámultam a képernyőt, a szívem heves kalapálásba kezdett. Remegő kézzel léptem ki, majd megláttam, hogy egy Viber jel villog. Áhá, szóval ezért rezgett az előbb a telefon. Félve rányomtam, majd ismét megbántam tettem. Egy teljesen meztelen, egész alakos képet küldött Alice Niallnek. Éreztem, amint a szemem ellepik a könnyek, gyorsan feljebb tekertem a képről. Késztetést éreztem, hogy végignézzem a beszélgetéseiket.Szerencsére nem volt túl sok beszélgetésük, de a dátumokat nézve megdöbbentem. Amint elhagytuk a szállodát onnan kezdődött az egész dolog. Alice minden nap küldött Niallnek egy képet magáról - elég erkölcstelen képeket- amikre Niall vagy nem válaszolt, vagy csak egy smileyt írt, d előfordult, hogy egy "wow:$♥" választ küldött neki. Egyre nehezebben ment a látás, kezdett homályossá válni a látóképem. Megtöröltem a szemeimet, majd továbbnéztem. Niall is küldött neki képeket, de csak olyat, amin ő maga van rajta, és csak az arca. Az utóbbi 3 napi képekre Niall egyáltalán nem válaszolt neki, sőt, ő maga sem küldött neki már, de nem érdekelt semmi, mérges voltam Niallre. Sőt, úgy éreztem azonnal szét akarok törni egy kupac tányért, mindent szét akarok rombolni, ami a kezembe kerül... Mit képzel ez a kis csitri magáról, hogy aktképeket küldözget magáról a barátomnak?! És Niall ezt hagyja?? Hülye kérdés, An...Persze, hogy hagyja, sőt, kifejezetten élvezi a helyzetet, inygen pornóképek a volt "barátnőjéről"... És megint kit vertek át?! Bingó, okos lány vagy An, TÉGED! Mert ostoba módon ismét bedőltél neki!
Mocorgást éreztem, a szőkeség ébredezni kezdett alattam. Egy hatalmasat nyújtózott, majd mosolyogva nézett felém álmos tekintetével. Arcáról azonnal lefagyott a mosoly, ahogy meglátta savanyú, undorodó arcomat, könnyes szemeimet.
- Jó ég, An, miért sírsz? Mi történt?! - lepődött meg. Teljes erőmből löktem el magamról. Niall kikerekedett szemekkel meredt rám, egyensúlyozva ült fel, nehogy leessen az ágyról.
- An, mi ez az egész? - suttogta. Idegesen dobtam neki a telefonját. Kisebb nyögés hagyta el a száját, ahogy az iPhone a hasát érte, nem kis erővel. Nem bírtam tovább, kitört belőlem a sírás. Térdeimet a mellkasomhoz húzva karoltam át őket, teljes testemmel elfordultam Nialltől. Fülem megcsapta erős szitkozódása, szinte hallottam agytekervényeit, amint azon járnak mit is találjanak ki.
- An, kérlek, higgy nekem! Ez nem az, aminek tűnik! - hallottam meg a hangját magam mellől.
- Igen? Nem az? Akkor mi EZ? - fordultam felé idegesen, és a képernyőre mutattam. A barátom szomorú tekintettel meredt a képernyőre, majd a következő pillanatban arra eszméltem fel, hogy az iPhone 5 az egyik ágy sarkának csapódva tört szét darabokra. Eltátott szájjal meredtem a dobás irányába, a sírásom azon nyomban abbamaradt. Ijedten néztem a fejét lehajtott Niallre. Idegesen tördelte ujjait, pár másodperc után törte meg a csendet.
- An, figyelj. Egy idióta vagyok... Ki kellett volna törölnöm a nevét a telefonomból, de elfelejtettem. Igen, az elején még viccesnek találtam ezt a képküldözgetést, sőt, bevallom, egyáltalán nem bántam, de aztán rájöttem, milyen szánalmas is vagyok... Félreismertem Alicet... Nem gondoltam, hogy idáig képes lesüllyedni. 3 napja nem néztem meg, miket küld, és vissza sem válaszoltam neki! Nem volt szívem ránézni azokra a képekre, amikor én egy ezerszer szebb lányban akartam gyönyörködni: benned... tegnap, pedig nem bírtam már ki, muszáj volt elmennem hozzád, és látnom téged. Nem tudod elhinni mennyire hiányoztál, és kérlek, el kell hinned, hogy engem ezek a képek nem érdekelnek ! Számomra ő csak egy rossz döntés volt, hidd el! Láthattad, hogy nem válaszoltam neki, sőt, meg sem néztem őket. Én hülye pedig nem töröltem ki őt... Az én hibám, An, tudom... Ne haragudj rám!
Hangja olyan igazan, és bánatosan csengett, hogy minden egyes szavát elhittem neki. Arcán tükröződött a megbánás, tudtam, hogy belülről marja a lelkiismeret furdalás. Pillanatok alatt a nyakába ugrottam, és minden szeretetemet és érzelmemet belesűrítettem egy csókba.
Nem tudtam rá haragudni. Hiszen miért is lett volna okom rá? Tegnap jöttünk újra össze... Előtte szingli volt, azt csinálhatott amit csak akart... és igaza volt, tényleg nem néztem meg azokat a képeket, illetve nem is  válaszolt, ugyan is a telefonja új üzenetként jelölte meg őket. Ismét az én hibám. Veszekedtünk a semmiért, mert rám jött a féltékenységi roham.... Hülye vagy, An, hülye liba!
. Ne haragudj, amiért turkáltam a telefonodban. - motyogtam megbánóan ajkaira, mire elmosolyodott és egy újabb csókban részesített.
- Ne harahudj, hogy idióta voltam ismét.
- ne harahudj , amiért az én hülyeségem miatt tört el a telefonod.
- Ne haragudj, amiért nem töröltem ki őt a telefonomból.
- Akkor fogok haragudni, ha mindjárt bejelented, hogy a telefonod hátterét mások is látták rajtad kívül.. -vontam fel a szemöldököm. Édes nevetése visszhangzott az egész szobában.
- Esküszöm, hogy más még nem látta. De nekem nagyon is tetszik az a kép. - csípte meg az arcom játékosan.
- Mert perverz vagy, Niall Horan.
- Nem vagyok perverz, héj! Csak szimplán édesnek találom azt a képet.
- Én meg édesnek találom a kiszívott nyakad. - kuncogtam fel, ahogy nyakára pillantottam. Niall arca egy pillanat alatt váltott át kétségbeesetté, azonnal a foltra kapta kezét, majd meglepetésemre elvigyorodott ahogy megtapogatta a foltot.
- Mi olyan vicces?!
- Tetszik ez a folt, mert tőled származik. - morogta a fülembe. Zavaromban mellkasára csaptam, és legurultam róla. Felsikítottam, ahogy két kar kezdett el csikizni. Utálom, ha csikiznek, ezt Niall is tudja, és mindig felhasználja ellenem!
- Ne, Niall kérlek! -sikítottam fel. Barátom nevetése jóízűen csengett, bár én cseppet sem találtam viccesnek a helyzetet. Egy cuppanós puszit nyomott nyakamra, de szerencsére megtudtam állítani a köetkező tervét: vissza akarta adni a foltot...
- Nem, Horan, ebből te nem kapsz! - toltam el a fejét.
- Ez igazságtalanság! Ha nekem van, neked is kell, hogy legyen!
- Nem!
Egy kisebbfajta birkózás alakult ki köztünk, ami abból állt, hogy én megpróbáltam eltolni Niall fejét, míg ő az én kezemet próbálta ellökni a fejétől. Érdekes helyzet volt, az biztos.
Kifáradva adtuk meg egyszerre magunkat. Lihegve dőltünk egymás karjába, majd egyszerre nevettünk fel.
- Majd még akkor is visszakapod. -suttogta gonoszul a fülembe.
- Márpedig nem fogom, Horan, ugyan is már kitapasztaltam a gyenge pontjaidat, és el tudom érni, hogy azt csináld, amit én mondok. - suttogtam vissza csábosan a fülébe, mire láthatóan nyelt egyet.
- Nagyon gonosz vagy, ugye tudod? Ez nem ér... Én még semmit sem tudok arról, mi az, ami nálad gyenge pont. - fordult el tőlem.
- Majd egyszer megtudod... - kuncogtam. - Viszont azt már nagyon is tudom, hogy imádod, amikor végigszántok a bőrödön a körmeimmel. - nyúltam be a pólója alá, körmeimet pedig lassan húztam végig mellkasán. - Vagy, amikor a köldöködet piszkálom. - kezdtem körözni  ujjammal a köldöke körül. - Vagy, amikor a bokszered feletti részes simítok végig...
Niall szemei lecsukódtak, zihálni kezdett, ajkait szorosan préselte egy vonalba, nehogy bármilyen hangot is kiadjon magából.
- Szeretnéd, ha felsorolnám a többi dolgot is, amit tudom, hogy szeretsz? - incselkedtem vele. Gyorsan fogta meg a kezem, és rántotta ki a pólója alól. Csillogó szemeit, és vöröslő arcát felém kapta.
- Ne kísértsd az alvó oroszlánt drágám, mert nem jársz jól. - sziszegte fogai között. Vigyorogva csókoltam meg majd lejjebb érve ráharaptam a lila foltjára. Itt volt az idő, hogy ő toljon el most engem magától.
- Nagyon szemtelen vagy ma, bébi. - vonta fel a szemöldökét. Mint egy kis angyal, olyan arckifejezéssel néztem rá.
- Ne játszd itt az angyalkát, mert nagyon nem vagy az. - dörmögte mély hangon. - Sőt, egy igazi ördög vagy, aki nagyon is szereti használni az erejét, amivel teljesen tönkretehet engem...
Megvontam a vállam, majd mint aki jól végezte dolgát próbáltam átmászni rajta, de nem sikerült a tervem megvalósítása, ugyan is ismét elkapott, és magára húzott. Ajka alig pár milliméterre volt az enyémtől, minden egyes szava után egy apró szájra puszit nyomott rá.
- Imádom.Hogy.Ilyen.Hatással.Vagy.Rám.
Elmosolyodtam kijelentésén, szorosan hozzádörgölőztem. Karjaival mindig is védelmet nyújtott nekem, ez most sem volt másképp.
Az ajtó kinyitódott, egyszerre rontott be rajta 4 féleszű: Perrie, Louis, Harry és El.
- Na elég volt a szerelmeskedésből gerlepár... Kaptatok 3 órát, egyes egyedül, remélem kiörömködtétek magatokat, és végre felénk is néztek már. - huppant be közénk Louis. Fájdalmasan felnevetve szálltam ki az ágyból.
- Ó, atya úr isten, Niall, ne már... - takarta el a szemét Louis. Mindenki szeme a piruló Niallre esett, aki próbálta eltakarni ágyékát úgy, hogy hirtelen derekára húzta a takarót. Egyszerre nevetett fel mindenki, kivéve Niallt. Egy puszit nyomtam arcára, majd Perrie-ékkel együtt vonultunk ki az előtérbe.
- Na végre téged is lehet látni! -- vigyorgott Zayn. - A herceged hol hagytad?!
- Akadt egy kis... khm... problémája. - nevetett fel Harry. Zayn először furcsán nézett göndör barátunkra, majd amint Harry az ágyékát mutogatta Zayn és Liam egyszerre nevettek fel.
- Mit csináltál vele An?
- Én? Esküszöm, hogy semmit.- játszottam meg az ártatlant.
- Na gyertek, filmnézéééééés! - kiabált fel Louis, ahogy lehuppant a kanapéra. Mindenki sikításba tört ki, majd a lányokkal eltűntünk a konyhába, hogy popcornt készítsünk.
- Mi történt odabent? - puhatolódzott Pezz.
- Semmi... vagyis... veszekedtünk... Alice meztelen képeket küldözget magéról Niallnek, én pedig megláttam, és kivertem a hisztit. Niall az ágynak dobta a telefonját, ami darabokra tört, majd elmondta az igazat, hogy ő nem is nézi a képeket már több napja, és csak elfelejtette kitörölni őket... Ennyi.
- Jézusom! Hát nem semmi ez az Alice....
- Hát nem. De a lényeg, hogy minden oké. Ja, és Niall elaludt közben, azzal telt el körülbelül másfél óra.
A mikró hangos kattanással adta tudtunkra, hogy elkészült a popcorn. 6 zacskóval csináltunk, amiket beleöntöttünk egy-egy tálba, majd a tálakkal a kezünkön sasszézva huppantunk le a kanapéra. A fiúk mint sáskák csaptak le a kajára, Niall már mosolyogva ütögette maga mellett a kanapét. Két tálat megfogva huppantam le, egy édes csókot lopva tőle. A fiúk az Éhezők Viadalát választották, ami ellen senkinek sem volt semmi kivetése.
Gondolom nem kell kétszer mondanom, a filmet hallani is alig lehetett a sok hülyéskedéstől, és nevetéstől, végül popcorncsatát is rendeztünk... Igen, imádom ezt a sok idiótát, akiket a barátaimnak nevezhetek!



13 megjegyzés:

  1. Nyuszkoka, imádlak <333
    Csak ez az 59. rész nemde? ;D
    Siess :DDxx

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyi vagy .;)) Ès nem mem lett rossz se ez a rész se a többi nagyon is jol irsz! Siess a kövivel bàr megértem 10-ben nem könnyű a suli:( .;) Puszillak xx viru

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szépen köszönöm, nagyon örülök, hogy így gondolod, és hogy megértesz, illetve hogy tetszett a rész! :))♥♥

      Törlés
  3. Ez...ez nagyon jó lett!! :))
    Siess.:* ♥
    ~Đ. x

    VálaszTörlés
  4. Köviiiiiiiiiit gyorsaaaaaaan!!!!!!!!:))))))))))))))

    VálaszTörlés
  5. " Ne haragudjatok, hogy mostanában folyton csalódást okozom..."
    Hah, felejtsd el! Egyáltalán nem okozol csalódást! Nekem kifejezetten tetszenek ezek a részek, sőt, ez tényleg nagyon-nagyon tetszett, a hangulat, minden! Örülök, hogy végre minden boldog - bár megijedtem, hogy megint össze-vesznek, na akkor, asszem kiugrottam volna az ablakon!
    Nekem mindössze azért nem jött össze az ezelőtti fejezethez a kommentelés, mert a suli valami borzasztóan hatott rám. Szinte nem is tudtam valami sokat ülni gép elé, csak telefonról tudtam el olvasni valamit, arról pedig nem tudok megjegyzést írni..:/
    A lényeg, hogy egyáltalán nem unalmas, ami azt illeti, szerintem épp elég izgalom volt, hogy An és Niall végre együtt lesznek-e, vagy sem. Mert meg súgom, hogy én azt hittem, nem lesznek együtt, de szerencsére tévedtem....! Én odáig vagyok a nyugisabb részekért, mert véleményem szerint nem kell a folytonos "akció, izgalom" - khmm, khmm, 'nem céloztam' senkire sem.... * fütyörészik* -.
    Megértem, ha nem tudsz túl gyorsan hozni fejezeteket, ugyanis szerintem most minden blogger/író ebben van, HÁLA a sulinak...
    Na szóval, nagyon jó volt a fejezet, csak így tovább, várom a következőt.!(:
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, nagyon hálás vagyok mindenért, amit írtál, tényleg, eszméletlenül köszönöm!! :'))♥
      annyit elárulok, hogy a végére teljes mértékben meglepetést tervezek, amire senki sem fog számítani ;))
      hahahahah :DDDDDDDDDDDDDDDDD I know, who you mean ;)
      igen, borzalmas dolog ez az iskola.:(( UTÁLOM MÁR MOST.
      örülök, hogy tetszett, és nagyon köszönök mindent, amit írtál!:))xx

      Törlés
  6. nekem megint csak nagyon tetszet egyere jobban megszeretem a blogodat imadlak csak kerlek <3<3<3<3<3:-D:-D:-D:-Dsies a kovivel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon örülök, hogy tetszett és hogy ez a véleményed! :))♥♥
      megpróbálok sietni! :Dx

      Törlés