2013. április 1., hétfő

41. Fejezet ~ Termálfürdő

9946_552581194787152_678533214_n_large


Reggel amire keltem az egy sms-s volt Eltől. " Remélem már felkeltél és felöltözve állsz az ajtóban, ránk várva ;) x " Hirtelen felugrottam. Össze kellett szűkítenem a szemem a mobilom erős fénye miatt. 6:51. Basszus! Kipattantam az ágyból és a fürdőbe rohantam. Gyorsan kifésültem a hajam, egy kis szempillaspirált tettem fel, majd a szekrényemhez futottam. Felvettem  egy pólót és egy rövidgatyát ami a kezembe akadt, majd a táskámat kerestem. Belepakoltam a pénztárcám, egy csomag zsepit, de a telefonom nem találtam. Ideged futkároztam a szoba közepén össze vissza.
-Niall nem láttad a telefonom?! -Niall félig könyökölve ült és mosolyogva nézett rám, kezében a telefonommal.
-Ahj Niall. -mosolyodtam el, majd odafutottam hozzá, és kivettem a kezéből. Vagyis, kivettem volna, ha nem emeli fel a kezét, hogy ne érjem el.
-Egy csók az ára. -csücsörített. Egy gyors szájra puszit dobtam ajkaira, majd kikaptam a kezéből a telefonom.
-Héj. -mondta durcisan.
-Szeretlek. -kuncogtam. Ránéztem az órámra, még volt 2 percem. Felvettem vállamra a táskámat, de a melltartópántom kicsatolódott.
-Ó, a pi....basszus! Niall gyere ide!
-Jövök, jövök. -állt fel az ágyból, majd felém vette az irányt.
-Csatold be a melltartó pántom kérlek. Kijött. -gyorsan levettem a pólómat, majd Niall becsatolta a pántot, és egy puszit adott a vállamra, amitől égni kezdett a bőröm. Gyorsan visszavettem a pólóm, majd Niall magához rántott, és az ajtónak döntött, majd először egy szájra puszit adott, beleharapott az alsjó ajkamba, majd megcsókolt. Lentőről hallottam, hogy csöngettek. Elváltam Nialltől, majd lefelé vettem az irányt.
-Majd jövünk. Puszi. -adtam egy utolsó puszit a barátomnak. Lent El, Nora és Lola mosolyogva néztek rám.
-Azt hiszem kitaláltam, hogy akkor keltetek fel amikor írtam az sms-t. -nevetett El.
-Hát, ő. Na jó, bevallom , hogy igen.
-Gondoltam. Na akkor induljunk!
4-en kézen fogva indultunk el London utcáin. Több ember utánuk nézett, illetve pár pasi utánunk füttyögött, amit csak szemforgatással nyugtáztunk. Annyira idegesítőek az olyan fiúk akik füttyögetnek, meg más lányok seggére csapnak, aztán meg elmennek. Ha valaki tetszik nekik akkor beszélgessenek vele, mert így szerintem nem érnek el vele semmit. Betértünk több butikba, aztán még mindig nem voltunk sehol. Egyikünk sem talált semmi jót. Már másfél órája mentünk, és már alig volt időnk. Elmentünk egy bolt mellett, ahol már a kirakatban megragadta a szememet egy nagyon jó fürdőruha. Intettem a lányoknak, és berohamoztunk a boltba. Meglepetésünkre mindenki talált egy magának valót . Mire hazaértünk, a fiúk már törölközőkkel a kezükbe, és felszerelkezve ültek a kanapén.
-Késtetek.. -nézett Louis az órájára. -13 perc, 43 másodpercet. Ez felháborító! -vágott komoly fejet, de mi a lányokkal felröhögtünk.
-Fiúk. Szerintem ezek a lányok nem tudják, mi az a rend. Meg kéne tanítani nekik, nem-de? -nézett gonosz mosollyal Zayn a többiekre.
-Ti csak ne tanítsatok nekünk semmit!-röhögött fel Lola.
-Ejnye Zayn, a te asszonyod a legszemtelenebb.
-Na de asszony! -csattant föl Zayn. -Szégyelld magad, leégetsz itt a többiek előtt!
-Sajnálom, uram. -szállt be a játékba Lola, mi meg ár alig bírtuk a szánk elé fogni a kezünket.
-Ezért engesztelést kérek! -Lola odafutott hozzá, majd egy csókot nyomott a szájára, mi pedig mosolyogva néztük őket.
-Na gyertek, induljunk. -ezzel Louis már a kocsinál is volt. El pedig csípőre tett kezekkel nézett a barátjára.
-Ne haragudj, baby. -és már rögtön meg is csókolta. Niall odajött hozzám, majd csillogó szemekkel nézett . Egy puszit adtam az arcára, majd beültünk a kocsiba. Én Eleanor és Niall mellett ültem. Az úton a szokásos hülyeségekkel telt. Mint például Lou viccmeséléseivel, vagy Niall gumicukor evéséből, amit fel kellett dobni és a szájban elkapni. De most ilyen hosszú gumicukor szálak is voltak.Ebből versenyt rendeztünk. Mindegyik pár kapott egyet, egyik az egyik, másik a másik szájában volt, és az nyert aki előbb elfogyasztotta. Természetesen Niallel az élen mi nyertünk, ez egyértelmű volt, szinte másodpercek alatt elpusztította az én részemet is. Fél óra kocsikázás után megérkeztünk. Megvettük az egész napos jegyet, feltettük a karunkra a karszalagot, majd mi a lányokkal a női öltözőbe, a fiúk pedig a férfi öltözőbe mentek. Mindegyikünk felvette az új bikinijét. Fejünkre tettük a napszemüvegeinket, megfogtuk a táskáinkat, majd kiléptünk az öltözőből pár perc készülődés után. A szemfestékünket letöröltük, mert nem akartuk, hogy folyjon a vizezés közben. Amint kimentünk a fiúk már vártak minket. Elismerő tekintettel bólogattak, majd egymást böködték és füttyögtek. Mi a lányokkal elnevettük magunkat. Odaléptem Niallhez, aki hirtelen magához ölelt, majd egy szájra puszit adott.
-Gyönyörű vagy. -suttogta a fülembe, amire egy kicsit elpirultam.
Mivel nagyon meleg volt, ezért a termál kinti részét vettük igénybe. Lepakoltunk a füves részre, és egy fa tövét is lefoglaltuk, hátha valamelyikünk árnyékba szeretne menni. A fiúk már alig várták, hogy menjünk fürödni. Kéz a kézben elindultunk a medencéhez. Niall egy pillanat alatt a kezébe kapott, és futva elindult velem a medencéhez. Hirtelen felsikítottam, majd egy nagy csobbanással a vízben landoltunk. Fel akartam menni a felszínre, de két kéz visszatartott. Kinyitottam a klóros víz alatt a szemem (ami kicsit csípett) majd Niallel találtam szemben magam, aki közeledett felém a víz alatt. Megfogta a derekam, magához húzott, és megcsókolt. Sajnos csak pár másodpercig tartott, mert elfogyott a levegőnk, és a felszínre kerültünk.
-Azt hittem már megfulladtatok. -kiabált a partról Liam nevetve, majd a többiek is Niall példáját követve felvették a barátnőiket, majd egyszerre csobbantak be, Liam pedig egy szép bombával ugrott közénk. Az első egy órában csak úszkáltunk, illetve egymást fröcsköltük. Aztán áttértünk a csúszdára. Először csak az egyszemélyeseken csúszkáltunk, majd amikor már mindenki csúszott legalább tízszer, egy kicsit beújítottunk. Különváltunk, és mindenki más csúszdára ment. Mi Niallel a sárga, nagyon hosszú, nagyon kacskaringós, gyors menetű csúszdát választottuk. Mivel nagyjából alig volt valaki az egész termálban, ezért nem kellett sokat várnunk. Behuppantam a csúszdába, amikor a csúszda melletti piros lámpa zöldre kapcsolt el akartam indulni, de Niall mögém vágódott, így ketten kezdtünk el lecsúszni. Először felsikítottam ijedtemben, majd elnevettem magam. Niall két lába között voltam, kezeivel pedig a derekamat fogta körül, így csúsztunk kiabálva és sikítozva. Ahogy hallottam a többiek is így csinálták, mert a többi csúszdából hallatszott Lola, vagy éppen El kiabálása. Amint leértünk egy nagyot csobbantunk, majd nevetve jöttünk fel a víz alól.
-Ez vicces volt. -mondtam a barátomnak.
-Még egy? -nyújtotta a kezét a partról, hogy kihúzzon, mert ő már kimászott idő közben.
-Még sok. -kacsintottam rá, és újra mentünk. Aztán az egész csapat átváltott arra a csúszdára, ahol nagy úszógumikba kell beleülni, úgy lecsúszni. Voltak két személyesek, illetve egy személyesek. Először sikerült lefoglalnunk Niallel egy kétszemélyest. Végül amikor meguntuk a szabályoskodást, elszabadult a pokol. A kétszemélyesen Liam-Zayn-Lola ment, egy másik egyszemélyesen (!) Louis és Harry, El és Nora egy kétszemélyeset választottak, én meg Niall szintén egy egyszemélyes mellett döntöttünk. Fentről a sorból belátni az egész csúszdát, így jól szórakoztunk a Liam-Zayn-Lola pároson, akik folyton kicsúsztak, illetve a végén senki sem maradt az úszógumiban. A Louis-Harry páros volt talán a legviccesebb, mert ők egymás ölében ülve forogtak össze vissza, és meglepetésünkre nem estek ki. Itt már megszakadtunk a röhögéstől. Amikor El és Lola mentek volna, El annyira nevetett,hogy elcsúszott a csúszdában, és háttal kezdett el csúszni, Lola pedig gyorsan utána ugrott, így 5 méteres távolságban csúsztak le. Jöttünk mi Niallel. Niall beleült az úszógumiba, én pedig az ölébe.
-Niall, ennek nem lesz jó vége. -nevettem -Ki fogunk esni.
-Kapaszkodj! -kacsintott, madj elindultunk. Szorosan a nyakát fogtam, miközben össze-vissza forgolódtunk a csúszdában, végül én kiestem Niall öléből, és megfogtam a hátsó kapaszkodóját az úszóguminak, így csúsztunk le. Niall majdnem kiesett, annyira nevetett. Amint leértünk egymást kiröhögve szálltunk ki a medencéből, és újabb köröket csináltunk. A következőben én-El-Nora mentünk együtt, Liam Niallel, Harry Louisval és Zaynnel és Lolával. Na ez nagyon vicces lett, ahogy 4-en ültek a 2 személyesben. Az idő olyan gyorsan telt, hogy észre se vettük és már dél volt. Niall a hasát fogta, én pedig elmosolyodtam.
-Gyere -fogtam meg a kezét - Veszünk neked kaját. -egy cuppanós puszit nyomott az arcomra. Itt mindenki külön vált, mivel mindenki mást akart enni. Mi Niallel a hamburgereshez mentünk. Niall egy extra nagy hamburgert kért nagy sültkrumpli adaggal, én pedig egy szimpla csirkés gyrost. Leültünk az asztalhoz, majd villám gyorsan befaltuk az adagunkat. Hiszen a víz nagyon leszívja az energiát! Komolyan... Nagyon éhes voltam már.
-Komolyan mondom életemben nem szórakoztam még ilyen jól termálban. -nevettem fel egy hosszas csönd után. ( ami csak azért volt mert mindketten ettünk)
-Ennek örülök. Azt hiszem Louis és Harry idétlen sikítása az egész termálban hallatszott. -röhögött fel a barátom, mire én kiköptem a számban lévő Spriteot, ami pont Niallre érkezett. Egy ijedt tekintettel meredt rám, majd felnevetett. Én elpirulva néztem rá.
-Jaj, ne haragudj...Nem akartam. Csak eszembe jutott amit mondtál...és....-számra tette az ujját.
-Dehogy haragszom. EZ tényleg vicces volt. -nevetett, mire én is becsatlakoztam.-Mondjuk, úgy érzem egy kicsit ragadok. -méregette a hasát, illetve a combjait, mivel pont oda jutott a cukros folyadék. -Amúgy, van egy csepp ketchup a szád szélén. -mutatott a számra, majd közel hajolt, és nyelvével megszabadított a ketchup csepptől, majd gyengéden megcsókolt..
-Köszönöm.
Miután végeztünk visszabattyogtunk oda ahova lepakoltuk a cuccainkat. A többiek még nem értek vissza, így én úgy döntöttem kiülök egy kicsit napozni. Niallel odahúztuk a törölközőinket egymás mellé, majd lefeküdtünk. Én háttal, ő meg hassal. Pár perc múlva kezdett égetni a nap, majd ahogy láttam Niallt is.
-Bekened a hátam? -nézett rám oldalról. Bólintottam egyet, felültem a helyemről, majd a derekára ültem. Tettem egy kis naptejet a kezemre, majd elkezdtem eloszlatni a hátán, ami már kezdett piros színbe burkolózni.
-Hmmm. A hasamat is vállalod? -szólalt fel rekedtes hangján.
-Ha szeretnéd. -ezzel megfordult, így a derekán ültem, és láttam arcát, ahogyan féloldalasan mosolyog, majd lehunyja szemeit. Újra tettem egy kis naptejet a kezemre, majd először a mellkasán oszlattam el a fehér krémet, majd leértem a hasára, és az fürdőgatyája fölötti részhez. Izmos hasa azonnal megragadta a figyelmemet. Kockáit elkezdtem körülrajzolni, amire felnevetett.
-Na. Ez csikis. -kuncogott, majd lehúzott magához, és homlokon csókolt. Kezével a hátamat simította fel-le.
-Neked is ég a hátad. Bekenjelek? -mosolygott rám, mire bólintottam. Leszálltam róla, majd én feküdtem hason az ő törölközőjén. Meglepetésemre ő is a derekamra ült, mire felnyögtem, mert azért mégsem vagyok olyan erős hogy elbírjam.
-Niall. Nehéz vagy. -nevettem.
-Akarod hogy bekenjelek vagy nem? -bár nem láttam arcát, de éreztem hogy vigyorog.
-Na, gyerünk, siess.
A hideg naptej érzésére megborzongtam. Niall szépen, lassan, ráérősen kente el a hátamon a naptejet. Amint végzett egy puszit adott a hátam közepére, amire felkuncogtam. A többiek éppen tökéletes pillanatban érkeztek, mit ne mondjak.
-Na de fiatalság...A strand közepén, semmi takarásban?! Szép dolog a szerelem, de...
-...ne mindenki előtt. Bla,bla,bla. Louis, mindenkinek ezt mondod. -vágott a szavába Harry, mire mindenki felnevetett , kivéve Louis, aki keresztbe tette kezeit, és gonoszan nézett Harryre.
-Most nézd meg, megzavartad őket Lou. -lökte oldalba Zayn Louist. Niall leszállt rólam, én pedig szúrós tekintettel néztem a fiúkra.
-Bekentük egymás hátát. -jelentettem ki teljes egyszerűséggel a hangomban.
-Ühüm... -csavargatta léjbajuszát Louis. -Gyanúsak vagytok ti nekem.
-Inkább menjünk fürödni! -ugrott fel Liam.
-Mi inkább napozunk egy kicsit a lányokkal, ugye? -nézett körbe El, mi pedig hevesen bólogattunk.
-Hát rendben, de majd gyertek utánunk.
Egymás mellé húztuk a törölközőinket, majd kifeküdtünk a napra, közben pedig beszélgettünk. A fiúk addig ugráltak a vízbe illetve egymást próbálták 'megfojtani' persze nem komolyan.
-Mi volt az előbb ez a 'heves' jelenet Niallel, mi? -ült fel hirtelen Nora, és gonoszan vigyorgott rám.
-Bekentük egymást.
-Ühüm. Komolyan mondom kívülről úgy látszott, mintha...
-Jó, nem akarom hallani! -fogtam be a fülem, a lányok pedig felröhögtek.
Visszafeküdtünk és élveztük tovább a nap melegét. Pár perc múlva egy árnyékot éreztem magam előtt, ami elfogta  napot. Kinyitottam hunyorogva a szemem, majd Niall gonosz vigyorát láttam meg. Oó. Tudtam, mire fog készülni. Hirtelen felkapott a kezébe. Teste csupa víz volt,így eléggé hidegen ért a mellkasa a naptól felmelegedett bőrömhöz.
-Niall! Most ne dobj bele kérlek! -sikítottam a fülébe.
-A dobhártyám.Áucs. -motyogta, de nem szándékozott letenni. A medence széléhez érve megállt, én meg becsuktam a szemem, azt hittem be akar dobni.
-Utolsó kívánság?
-Ne dobj bele. -erre elmosolyodott, majd olyan messze hajított, amilyen messze csak lehetett. A vizet nagyon hidegnek éreztem, mivel a bőröm fel volt hevülve a napozás miatt. Pár másodperc múlva ahogy láttam a lányok is ilyen sorra kerültek. Mindegyikünk nevetve, és fejet rázva nézett a barátjára.
-Gyertek, vizicsata!
Ezzel egymás nyakába ültünk, és megpróbáltuk a másikat lelökni. Én elsőre a víz alá kerültem.
-Em! Veszteni fogunk! -nevetett alattam Niall.
-A te hibád, tarts erősebben! -pusziltam bele vizes hajába. Végül nem mi vesztettünk! Oh yeah! Egyre több ember szállingózott a medencébe. Sejtettem, hogy valamilyen program lesz.

 Tumblr_mkbr5hyw091rayhvxo1_500_large




4 megjegyzés:

  1. ÚR-IS-TEN.<3 annyira jó lett.:DD eléggé megmosolyogtatott az a rész amikor leírtad a csúszdázást.:D elképzeltem és nagyon vicces lehetett.:D Emma és Niall annyira aranyosak.*----* Louis meg hozta a formáját..:D Siess és Boldog húsvétot neked és az egész családodnak.:DDDD

    NEMMA FOREVER.<3

    VálaszTörlés
  2. nagyon örülök, hogy tetszik <3 ^^
    :D:D:D általában amikor írom az ilyen részeket, mosolyogva írom :Dén is mindig elképzelim, milyen lehet valójában ^^
    köszönöm szépen <3 viszont kívánom :)) xoxo

    *--*

    VálaszTörlés
  3. Jujj, nagyon jó lett a rész. Tegnap kezdtem el olvasni a blogod és hajnali 3-ig olvastam :) Akkor is csak azért hagytam abba, mert tudtam, hogy úgy fogok kinézni mint egy élőhulla. Nagyon tetszik ahogy írsz és a történet is nagyon jó. Csak így tovább. Nagyon várom a kövi részt. Amúgy Boldog Húsvétot!

    VálaszTörlés
  4. sziaa.:)
    jézusom, komolyan?*--* nem tudod elhinni, hogy milyen öröm számomra ezt hallani :'))))
    nagyon örülök, hogy tetszik :))) xx
    köszönöm szépen, Boldog Húsvétot neked is ! <3

    VálaszTörlés