2013. augusztus 6., kedd

#49 - Bizalom

Sziasztok!:)
Hú, először is meg szeretném köszönni a 30 (!!!) rendszeres olvasót! Hihetetlenek vagytok, nagyon köszönöm! ♥
Amint említettem, mostanában nincs túl sok időm, és az írásba is utolértem magam, így lehet, hogy lassabban fognak érkezni a részek.:( Ne haragudjatok! De megpróbálok figyelni rá, hogy hetente legalább 2 rész azért felkerüljön. :/x
Jó olvasást! xx
(ismét erotikus rész. sorry :D )

 Niall Horan | via Tumblr - inspiring picture on Favim.com



A pincér visszajött, előre felvette a rendeléseinket. Előételnek mindketten gombakrémlevest rendeltünk, főételként pizzát, desszertként pedig valami olasz vaníliás finomságot.
Az idő úgy szaladt, mintha az órák másodpercek lennének. Élveztük egymás társaságát, jó volt, hogy tudtunk kettesben beszélgetni, eltölteni együtt egy romantikus vacsorát. A mai után nem számítottam volna rá,hogy Niall egy ilyen romantikus helyre fog hozni, azt hiszem nem mondok vele újat, hogy eddig azt hittem, jobban már nem szerethetem, de rájöttem, hogy még is. Minden egyes alkalommal egyre inkább növekedik a szerelmem felé, holott már így is messze az egekben jár.
-          -Niall. Ami a mait illeti… -pirultam bele a mondandómba. – Szóval…én tényleg nem akartalak téged felhergelni. Illetve, nem tudom miért csináltam. –hajtottam le a fejem.
-          -An. Semmi baj, oké? Túltettem magam rajta. –nevetett fel. – De ettől függetlenül meglepődtem.
-          -Miért?
-          -Nem számítottam rá, hogy a veszekedésünk után ezt fogod csinálni. –kuncogott. Remek. Mintha eddig nem lettem volna elég vörös… -Bár, nem bántam volna, ha befejezed amit elkezdtél. –mosolyodott el kajánul. Zavaromban lehajtottam a fejem, kezemmel eltakartam az arcom, nem akartam, hogy még jobban szórakozzon rajtam.
-          -Niall. A perverz formádat már. –kuncogtam fel.
-          -Most miért én? Szerintem aki a mai nap folyamán perverz volt, az egyedül te voltál, drágám. Eszembe se jutott volna ilyen dolog, ha te nem cselekszel.
-          -Befejeztük ezt a témát?
-          -Mármint arra gondolsz, hogy otthon?
Hangja szórakozott volt, tisztában volt vele, hogy nekem mennyire nincs ínyemre ez a téma. Mr kezdtem elveszteni a türelmem.
-          -Niall! –szóltam rá erélyesen, mire kissé megszeppenve, de abbahagyta a nevetgélést. –Köszönöm.
Az este további részét még mindig ott töltöttük, borozgatva, és beszélgetve. Nem tudom mennyi idő lehetett, de kezdtem fázni , ugyan is mégis csak az erkélyen voltunk a szabad levegőn. Niall kifizetett mindent, majd amikor már indultunk volna, egy gyönyörű szép vörös rózsát húzott elő a háta mögül, és előttem meghajolva nyújtotta át.
-          -Virágot a virágnak. –mosolyodott el. Az örömöm abban a percben messze az egekben volt. Hogy lehet valaki ennyire romantikus mint ő? Kissé meghatódva vettem át tőle a virágot, majd ismét a karjaiba estem. Egy percig sem hezitált, azonnal visszacsókolt.
A hotelhez visszaérve megnéztem a telefonomon az időt, ami 2-58-at mutatott. A fáradtság kicsiny jelét sem véltem felfedezni magamon, sőt. Niallön sem. Amint beértünk a hotelbe, a recepciós néni felhúzott szemöldökkel méregetett minket, ami Niallnek nem nagyon tetszett.
-          -Randin voltunk egy étteremben, kisasszony, mielőtt rosszat feltételezne rólunk. – vetette oda kissé idegesen a néninek Niall. A hölgy teljesen megszeppent inkább elfordult. Amint beszálltunk a liftbe, hangosan felnevettem.
-          -Nagyon idióta vagy, ugye tudod? –nevettem a hasamat fogva. Neki kellett dőlnöm a lift oldalának, különben tuti elestem volna.
-          -Most miért? Nem láttad a fejét? Úgy nézett ránk, mintha meg akarna minket ölni. Szerintem azt hitte, hogy egy éjszakára akartalak csak téged felhozni.
-          -Szóval most azt akarod mondani, hogy úgy nézek ki, mint egy sarkon álló? –vontam fel a szemöldököm mérgesen. Niall azonnal eszeveszett magyarázkodásba kezdett.
-          -Nem, nem arra értettem, esküszöm! Gyönyörű vagy, én tényleg nem úgy gondoltam, csak az a nő nézett ránk úgy…szóval…érted? Én tényleg nem…
Annyira aranyosan magyarázkodott, hogy nem bírtam ki, hogy ne csókoljam meg. Mire felértünk a mi szintünkre sajnos el kellett válnunk egymástól. Az egész folyosón csend honolt, gondolom ilyenkor már minden normális ember alszik. A szobánkba érve azonnal levetettem magam az ágyunkra. A sarum kissé már kezdte nyomni a lábamat, így élmény volt megszabadulni tőle.
-Elmegyek fürödni. –adtam egy puszit Niall arcára, majd beugráltam  a fürdőbe. Lekűzdöttem magamról a ruhámat, a fehérneműimet, majd beálltam a frissítő zuhany alá. A koncerten elhangzott dalok jártak a fejemben, így azokat kezdtem el dúdolgatni. Megmostam a testem a vanília-kókusz illatú tusfürdőmmel, majd belekezdtem a WMYB-ba.
-….I can’t believe you don’t know…”
-„…you don’t know you’r beautiful.”
Az idegen hang hallatára felsikítottam. A  hanghoz egy test is csatlakozott. Megéreztem Niall forró bőrét a hátamnál. A szívem eszeveszett módon kezdett kalapálni, ahogy puha tenyerét végigsimította az oldalamon, egészen a derekamig.
-          -Mit csinálsz itt? –kérdeztem elhaló hangon.
-          -Hát…fürödni jöttem a barátnőmmel. –duruzsolta a fülembe. –Maradhatok?
Abban a pillanatba esett le, hogy teljesen meztelenül állok előtte, ő pedig szintúgy. Hirtelen magam elé tettem a kezeimet, hogy a lehető legtöbb helyen eltakarjam magam, és beálltam a zuhanyzó sarkába, háttal neki. A szívem mélyén szerettem volna, ha velem marad, de nem egy zuhanyzóban szerettem volna, ha először megtörténik.
-          -Esküszöm, nem csinálunk semmit, rendben? Megígérem.
Hangjából kihallatszott, hogy igazat mond. Hirtelen kezeit megéreztem a vállamon, ahogy lassan maga felé fordít. Lehajtott fejjel, még mindig magamat takargatva pásztáztam a lábujjaimat, amiket rózsaszín körömlakk ékeskedett.
-          -An.  Előttem nem kell szégyenlősnek lenned, rendben? Kérlek. –suttogta. Mutatóujjával végigsimított a karomon, amit a mellkasom előtt tartottam, majd lassan, óvatosan szedte el onnan a kezem. A víz csobogása minden hangot felülmúlt, de így is hallottam zihálását. Teljesen anyaszült meztelenül álltam előtte. Nem bírtam a szemébe nézni, féltem a reakciójától, hogy esetleg nem tetszik neki valami rajtam. Az arcom vörösebb volt, mint egy paradicsom. Hirtelen Niall megemelte az államat, és egy lágy csókot nyomott ajkaimra. Testünk sehol sem érintkezett, kivéve a szánk. Furcsa helyzet volt, de túlságosan is zavarban voltam, hogy magamhoz húzzam.
-          -Gyönyörű vagy. –motyogta a fülembe, majd közeledni kezdett felém. A hátamnál megéreztem a jéghideg csempét, kicsit felszisszentem az érzésre. De azonnal elmúlt amikor Niall meztelen teste érintkezett az enyémmel. Testével a csempének szorított, kezeit a derekamra simította. Ismét megéreztem puha, telt ajkait az enyémek ellen. Ezúttal egy kissé szenvedélyesebb csókkal jutalmazott. Kissé megbátorodva ujjaimat felvezettem a már teljesen vizes hajába, majd kissé beletúrtam. Halkan belenyögött a csókunkba. Kissé megugrottam, amikor megéreztem domborodó férfiasságát a hasamnál. Most néztem először arcára, amelyen egy édes mosoly ült. Látván a zavartságomat, egy cuppanós puszit nyomott az arcomra, ami engem is mosolygásra késztetett. Hirtelen ajkait a nyakamra nyomta, majd lágy csókokkal kezdte ellepni érzékeny bőrömet. Furcsa érzés kerített hatalmába. Legszívesebben akkor, ott helyben rávetettem volna magam, magam sem tudom miért, vagy hogy mi volt ez az érzés. Akartam őt. Halk sóhajok hagyták el a számat, ahogy továbbra is kényeztette a bőröm. Kezdtem természetessé venni, hogy meztelen vagyok előtte. Kezei önálló útra keltek, lassan felsimítottak a mellkasomra, majd gyengén a melleimbe markoltak. Niall felsóhajtott.
-          -Annyira gyönyörű vagy. –morogta a nyakamba. Jobb kezemet felvezettem a hátán, körmömmel végigszántottam rajta, mire egy nyögéssel válaszolt. Hirtelen kissé vadabban nyomott még jobban a csempének, egy szenvedélyes csókkal jutalmazott meg, ami szintén egyre inkább elfajult.
-          -Niall… -szólogattam két csók között. Éreztem rajta, hogy kezdi elveszteni a fejét, aminek nem örültem, nagyon nem. Kissé eltoltam magamtól, fejemet pedig elfordítottam. Szemeibe nézve megláttam a vággyal teli sötétkék íriszeit. Sosem volt még ilyen sötét a szeme. Mellkasa gyorsan emelkedett, és süllyedt, kissé elfordulva tőlem próbálta lenyugtatni magát. Pár másodperc múlva magához húzott, és átölelt. Erre a mozdulatára egyáltalán nem számítottam, de visszaöleltem.
-          -An, sajnálom. Elvesztettem a fejem. –mondta bűnbánóan, miközben a hajamba csókolt.
-          -Semmi baj. – mosolyogtam rá. nem tudtam rá haragudni. Azt hiszem megértettem, milyen is lehet neki ilyenkor, ugyan is én is ezt éreztem. Hiányérzetem volt, hogy nem kaphattam meg őt azonnal. Lelkiismeret furdalásom támadt, amiért annyira lehordtam, és kanosnak neveztem, holott csak a hormonjai dolgoztak. Hirtelen a fejem mellett oldalra nyúlt a tusfürdőért, majd mosolyogva nyomott belőle a kezére. Most volt alkalmam először végigmérni a testét tetőtől talpig. Az utóbbi időben nagyon megizmosodott. Kezein a bicepszei megfeszültek, hasán is nagyobbnak tűntek a kockák. Ahogy pedig derekánál lejjebb kalandozott tekintetem…Úgy éreztem az arcom égni kezd. Niall kuncogásából valóan észrevehette, hogy olyan területet nézek rajta…
-          -Tetszik ? –kérdezte szórakozottan. Arcom még inkább vörössé vált –aligha tudom, hogy lehetett már ennél vörösebb-. Sosem láttam még meztelenül fiút, ezért volt számomra furcsa dolog ez. És meg kell hagyni, Niallé -minden tapasztalt nélkül- nem a legkisebb példányok közé tartozott, sőt…
-          -Cuki vagy, amikor elpirulsz. –simította meg az arcom. Kínosan nevetve temettem vállába az arcom.
Puha tenyereit megéreztem a vállamon, ahogy az illatos tusfürdőt végigkeni a bőrömön.
*
Niall lassan törölte meg a hátam a törölközőmmel, majd aranyosan segített magamra tekerni azt. Egy gyors csókot leheltem ajkaira, majd kiindultam a fürdőből. A fejem teljes ködben úszott, nyilvánvalóan úgy nézhettem ki kívülről, mint egy szerelmes tini az első csókja után. Csak nálam nem első csókról volt szó, hanem ez közös zuhanyzásról a szerelmemmel.Pár pillanat múlva Niall is megjelent a fürdő ajtajában. A fehér törölköző derekára volt csavarva, testén csillogtak a vízcseppek. Édes mosollyal az arcán közelített felém. Az arcom még mindig pírben égett, a zuhanyzó hőmérsékletétől, illetve a lányos zavaromtól. Kissé lehajtott fejjel, mosolyogva vizslattam a padlót. Ahogy Niall elém ért, felemelte állam, kényszerített, hogy a szemébe nézzek. Kék íriszei csak úgy csillogtak, a lelapított, nedves haj eszméletlen aranyosan festett rajta. Mire feleszméltem a gyönyörködésből, ajkai már rég az enyémeken ültek, és buzgón tették a dolgukat. A gyomromban pillangók ezrei repdestek. Hihetetlen, hogy mindezt egyetlen csókjával éri el.
Miután elváltunk, komótosan lépkedtem a bőröndömhöz, majd előhalásztam belőle egy fehérneműszettet, és megindultam a fürdő felé, de Niall keze megtalálta az enyémet.
-          -An. Az előbb együtt zuhanyoztunk. És komolyan el akarsz menni a fürdőbe átöltözni? –kuncogott. Az arcom ismét pírbe szökött. Bármennyire is van igaza, nem szívesen öltöznék át előtte.
-          -Elfordulok, rendben? –puszilta meg az arcom, majd leült az ágyra úgy, hogy nekem háttal legyen. Pár másodpercig vártam, majd amikor megbizonyosodtam róla, hogy tényleg nem figyel, lekaptam magamról a törölközőt, és sietősen bújtam bele az alsóneműmbe, majd a melltartómba. Még szükségem van egy pólóra… De ha arra megyek, Niall meglát. Így is úgy is meglát, lényegtelen.
-          -Kész vagyok. –sóhajtottam, majd megindultam a bőröndöm felé. Pont az enyém mellett volt Niallé. Nem bírtam megállni, kinyitottam, majd kihalásztam az egyik pólóját, és azt vettem fel pizsamaképp. Megpördültem előtte, és vigyorogva pusziltam meg az orrát.
-          -Ki engedte meg? –vonta fel a szemöldökét, de hangjából kihallatódott a szórakozottság.
-          -Hm. Nem kértem engedélyt. –nyújtottam rá a nyelvem. Beugrottam az ágyunkba, kezeimet a tarkómra helyeztem, úgy vizslattam Niallt, aki még mindig felhúzott szemöldökkel meredt rám.
-          -Rendben, ha te így, én is így. –kuncogott, majd az én bőröndömhöz lépett. Az egészet összetúrta –amit nem vettem jó szemmel- míg végül kiszedte az egyik francia bugyim. Hirtelen ledobta magáról a törölközőjét, majd belebújt a ruhadarabomba. Arcom átment vörösbe, majd elnevettem magam. Modell lépésekkel jött az ágy mellé, kezét a csípőjére tette, majd a fenekét rázva megfordult előttem.
-          -Na, szép vagyok? –kérdezte lányos hangon. Nem bírtam tovább, hangosan felnevettem. A könnyeim is folytak a végére. Olyan aranyosan,de idiótán nézett ki, nem lehetett kibírni nevetés nélkül.
-          -Vedd le. Kinyújtod a nagy seggeddel. – nyújtottam rá a nyelvem.
-          -Szerintem a fenekemre tökéletes. –fordult hátra és megnézte a hátsóját. – Inkább elöl vannak problémák. –kacsintott, majd rajtam keresztül átmászott az ágyon a helyére. Magához húzott, és egy édes puszit lehelt a homlokomra.
-          -Ezt tényleg komolyan gondoltad? –csaptam a homlokomra, és rosszallva ráztam a fejem.
-          -Te is komolyan gondoltad. Akkor én ne tehetném?
-          -Idióta vagy.
-          -A te idiótád.

26 megjegyzés:

  1. Annyira imádom ezt is!:D És a közös zuhanyzás aww..:D A végén nagyot nevettem Niallön. :DDD Nagyon-nagyon várom a következő részt!<3

    VálaszTörlés
  2. jajhát, omg.:3 annyira aranyos volt az eleje, hogy nem igaz! "-Virágot a virágnak. –mosolyodott el" annyira édes...c:
    A recepcióson pedig nagyon jót nevettem! :D Meg ahogy Niall próbált magyarázkodni An-nek a liftben:D
    és akkor a khmm... fürdés... igen, igen, fürdés! hát, persze hogy fürdés... ki ne szeretne fürödni? khmm... szóval: W.O.W. erről nem tudom hogyan ki fejteni a véleményemet, csak, hogy váó, ezt nagyon jól leírtad! ahogy minden mást, de ebbe ne menjünk bele, így is össze-vissza beszélek.:D
    A vége pedig: XDDDD annyira jót nevettem, és ahogy elképzeltem az egész jelenetet.:DD
    jó ég, na, ezért szeretek olvasni és írni, mert itt legalább magunkénak érezhetünk egy idióta, romantikus és rendes, álombeli srácot.:'))
    Szóval nagyon jó rész lett, már nagyon várom a következőt.(:
    xx

    VálaszTörlés
  3. Áh, napok óta vártam már, fél óránként felnéztem, van-e friss. Majdnem felvisítottam, mikor megláttam nemrég... de erre nem pont akkor szóltak, hogy lenne egy kis dolgom? Aztán első dolgom volt visszaülni a géphez. (munkában sutyiban olvasni xD)
    Oda-vissza vagyok, sztem hülyének nézhetett a kolléganőm, ahogy magamban vigyorogtam, de olyan jo volt! Egy fele ennyire romantikus és pénzköltős randinak is örülnék egyszer... majd pedig az a zuhany.... ahhhh ^^ meghaltam. Nagyon kivannak már, főleg Niall. Alig várom a beteljesülést! :PPPPP Meg előtte a fiúk véleményét, mert gondolom ezt is el fogja nekik mesélni ír barátunk. :D
    Niall és a francia bugyi... de megnézném! :P Naaaaaaaaaaaaaaagyon várom a frisst! Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de aranyos vagy :') nagyon jó ezt olvasni♥
      :D:D:D:D
      sietek vele :)xx
      puszi !

      Törlés
  4. ahwww... rohadt jóóó *-* siess akiveeel♥ xxx

    VálaszTörlés
  5. Niall :D:D:D imádom, siess a következövel xxx

    VálaszTörlés
  6. ahh, 10 percenként nézem, hogy mikor jön új rész:D:D:D::
    de megérte várniii :) siess a kövivel:))x

    VálaszTörlés
  7. Istenem a zuhanyzós rész..... ahw
    De azon kívül nagyon tetszett:)
    Várom a kövit.

    VálaszTörlés
  8. huhh... nagyon tetszett :D kövit

    VálaszTörlés
  9. Huhh..Szeretem az ilyen részeket..Ugye lesz még ilyen? :D Tudom,tudom kicsit perverz vagyok. (: Amúgy nagyon-nagyon tetszett,nagyon jól írsz! ;) Hamar hozd a kövit! :)) ~Dina xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. haha, igen, tervezem :D:D:D
      örülök, hogy tetszett, és köszönöm :)<3

      Törlés
  10. Mikor lesz már kövi?? Annyi várom már..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne haragudj, de nem vagyok otthon, így nem tudok részt hozni.://
      xx

      Törlés
  11. Uuu sieess:))) Niallon nagyot rohogtem a vegen xd imadom a blogoot

    VálaszTörlés
  12. egyszerűen imádoooom! édesek:) siess a kövivel x

    VálaszTörlés