2013. május 20., hétfő

#12 - Party



Sziasztok!:) nagyon boldog vagyok, ugyan is túlléptük a 6000. megtekintést*--* és már 8 rendszeres olvasóm van, köszönöm.:)
u.i. ez a 69. bejegyzés :D #Harryvelünkvan 
-Mondtam már, hogy gyönyörű vagy? -suttogta a fülembe Niall, miközben a bejárathoz igyekeztünk.
-Még nem. -mosolyogtam, majd amint bementünk, még több embert fedeztem fel. Villogtak a fények, volt egy DJ pult, egy piás pult, ahol töménytelen mennyiségű alkohol volt.
-Hm. Jó esténk lesz. -kuncogtam, és a piás pultra utaltam.
-Nehogy nekem lerészegedj. -dorgált le Niall.
-Pedig azt fogom tenni!
Szembe jött velünk egy srác mosolyogva, kezében egy koktélos pohárral, majd mindenkivel lepacsizott, engem pedig megölelt.
-Josh, ő An, a legjobb barátom, An, ő itt Josh a dobosunk.
-Szia. -üvöltöttem, mert olyan hangos volt a zene.
-Helló. Érezd jól magad. -tette a kezét a vállamra, majd elvegyül a tömegben. Mindegyikünk leült egy asztalhoz, egy csomó asztal fel volt állítva. Louis elment piáért, addig az embereket vizslattam. Szinte senkit sem ismertem. Nem baj, így igazi a buli. Pár pillanat múlva Louis jött vissza rengeteg itallal. Egy egész üveg Whisky-t lefoglalt, majd nagyokat kortyolt belőle. Aztán magával ragadt a ritmus, és úgy éreztem azonnal táncolnom kell. Megfogtam Perrie és Eleanor kezét, majd azonnal elvegyültünk. Egymás mögé állva ringattuk ritmusra a csípőnket, és üvöltöttük a zeneszöveget. Kezünkben egy-egy pohárral, természetesen. Végigtáncoltunk vagy 2 órát, majd jött egy lassú szám. Zayn felkérte Perriet, Louis Eleanort, majd Niall mosolyogva indult el felém.
-Szabad egy táncra, hölgyem? -mondta halkan a fülembe, majd azonnal derekamra rakta kezeit, és közel húzott magához. Kezeimet a nyakába helyeztem, majd fejemet a mellkasának döntöttem.
-Milyen a buli? -szólalt meg hirtelen.
-Király. -mosolyodtam el.
-Jobban táncolsz, mint régen. -éreztem mellkasán, hogy nevet. Ez egy vicces sztori, ugyan is még elég régen gyakoroltuk a táncolást, Niall a suliban táncolt egy darabban, és meg akarta tanítani nekem, de mindig a lábára léptem, vagy elrontottam a lépéseket.
-Szemét vagy Niall Horan. -ezzel egy kicsit megemeltem a térdem, és a fájó pontjára lendítettem egy kicsit, mire összegörnyedt. -Egyenesedj ki, Horan! Nem jó a tartásod! -kekeckedtem vele.
-Szemtelen vagy. -mondta a fülembe, majd megharapta a fülcimpám.
-Héj! -kuncogtam. -Te meg gonosz.
-Az előbbi fájt ám. Most mi lesz a legközelebbi barátnőmmel?
-Az a te bajod. -nevettem. -Szegény lány, nem lesz élvezetes élete...
Niall is nevetett, éreztem a mellkasa rezgéséből. Ahogy elnéztem jobbra, Eleanor és Louis csókolóztak, Zayn és Perrie csókolóztak. Olyan aranyos volt. Minden pár édesen enyelgett, én pedig mosolyogva néztem őket.
-Milyen aranyosak. -mondtam Niallnek Zerriere és Elounorra utalva.
-Bizony.
-Na, szőke hadlegény, a következő körben keresünk neked valami helyes lányt.  -erre csak felnevetett.
-Nem kell nekem csaj.
-Dehogyisnem! Nincs apelláta. Milyen az ideálod?
-Hm. Mindegy, lehet szőke, barna, fekete, mindegy. Kedves legyen.
-Na ez alapján sokat segítettél. Nézd ott az a szőke, az milyen? -mutattam egy helyes szőke lányra, aki fehér miniruhát viselt, és egy barátnőjével ácsorogta végig a lassú számot.
-Nem rossz, nem rossz. De én láttam már nála jobbat is itt.
-Akkor keresd meg!
-Azt hiszem megtaláltam már.
-Akkor mire vársz, herceg? Törd be a paripád. -kuncogtam.
-Majd talán később.
Ahogy a lassú számnak vége lett, rögtön visszatért a gyors, ritmusos zene. Mindenki felsikított, és folytatódott az eszevezsett bulizás. A lányokkal újra összeálltunk, majd jöttek velük a fiúk is, így mindenki bekapcsolódott. Végül vagy 40-en táncoltunk egymáshoz simulva, kicsit ittas állapotban. Aztán egy idő után mindenki újra szét vállt. Elmentem az italos pulthoz, majd töltöttem magamnak egy vodkát. Végignéztem a tömegen, mindenki jól érezte magát.
Éjfél körül járt az idő, az emberekben az alkoholszint egyre feljebb és feljebb szökött. Én még józannak éreztem magam, de Perrie már totál kész volt. Megfogta a kezem, majd felrángatott az asztal tetejére Eleanorral együtt és ott kezdtünk el eszeveszetten táncolni. A pasik tekintete végig égetett, feltűnően néztek minket, illetve kaján vigyorukkal az arcukon súgdolóztak össze. Perrie kezében a Whisky-s üveget meghúzta, majd tovább passzolta nekem, én sem tettem másképpen. A srácok az asztalunktól ültek és csak vigyorogtak. Nem tudom mi volt az oka, gyanítom az alkohol. Miután lemásztunk az asztalról,  a fiúk felé vettük az irányt. Megfogtam Niall kezét, majd magammal kezdtem húzni a tömegbe. Mögém helyezkedett, majd magához rántott, kezeit a csípőmre tette, és szorosan hozzám simult. Végig táncoltunk, együtt mozgott a testünk, majd pár újabb pohár után kezdett elmenni az eszméletem. Egyre nehezebben maradtam a földön, a kép kezdett homályosodni, éreztem hogy az alkohol eluralkodik a testemen, de nem bántam, mert teljesen felszabadultam. Erőteljesebben mozogtam, már-már ugráltam, és sikítoztam.
*
Reggel nem tudom, hogyan jutottunk haza, de arra keltem, hogy eszméletlenül fáj a fejem. Elnéztem magam mellé, mellettem Niall feküdt, másik oldalamon pedig Perrie, Zaynnel együtt. A fiúk házában voltunk, a nappaliban lévő szőnyegen. Feltápászkodtam, majd iszonyatos fejfájással a konyhába vettem az irányt. Liam már szorgoskodott, és egy kávét és egy fájdalom csillapított nyomott az orrom alá.
-Jó reggel. -mosolygott.
-Hát minden, csak nem jó. Nagyon fáj a fejem! -ültem le a pultnál lévő székre, majd felkönyököltem a pultra.
-Kemény buli volt.
-Te hogy-hogy nem voltál részeg?
-Nem ihatok, a vesém miatt.
-Ó, értem. -nagyon sajnáltam Liamet. Komolyan, milyen nehéz lehet neki megállni, hogy bulizás közben egy kortyot se igyon, ne érezhesse jól magát.
Pár perc múlva megjelent Harry és Perrie is. Ők is ugyan olyan szarul néztek ki, mint valószínüleg én.
-EZ durva volt. -morogta Perrie. -De eszméleten király! .mosolyodott el, mire az én szám is felfelé kunkorodott. -Az utolsó emlékem, hogy 11-kor ránéztem az órámra. Onnantól semmi. -vigyorgott.
-Nálam azért jobb a helyzet.  Fél 1-től nem emlékszem semmire.
Megjelentek a többiek is. A legjobban talán Niall nézett ki, mert ő ír és bírja a piát. Ezért vagyok én is előnyben, ír származásom miatt, csak sajnos ha valaki annyit ivott mint én, azon már az "írség" sem segít. Mindenki lehuppant egy székre, majd sorban bevették a fájdalomcsillapítókat.
-Ki mire emlékszik? -tette fel a kérdést Liam.
-Totál KO éjféltől. -válaszolta Louis.
-Én nagyjából mindenre. -vont vállat Niall.
-An, a kis táncod nagyon szexi volt. -kuncogott Harry.
-Tessék? -köptem ki majdnem a kávét.
-Nem emlékszel? Olyan 1 körül, felálltál az asztalra, majd elkezdted húzogatni a szoknyád fel meg le. Egy jó pár pasinak eléggé tetszett, ha érted mire gondolok. -nem akartam elhinni. Liamre néztem, aki ollan pillantást adott, hogy "már pedig ez igaz".
-Jézusom. -temettem arcomat a tenyerembe.
-Na, nekem tetszett. -ölelte át a vállam Niall, mire szúrós tekintettel néztem rá. -Mondjuk, az is vicces volt, amikor ...
-Nem vagyok rá kíváncsi! -állítottam le. -De ugye, azért nem mutogattam magam?! -kérdeztem félve.
-Nem, mert leszedtelek onnan. -mosolygott Liam. -Bár nem sok kellett, hogy letépjék rólad a részeg pasik a ruhád. Ja, és vagy 5-en akartak kitépni a kezeim közül és felvinni a szobába. -nevetett Liam.
-Nézd a jó oldalát. Jó csajnak gondolnak. -kacsintott Harry.
-Jézusom!  Ezer hálám Liam!-mosolyogtam rá hálásan.
-Semmiség. -vont vállat, majd megcsörrent a telefonja. Mosolyogva vette fel, szóval gondoltam a barátnője keresi. Kiment az erkélyre, majd ott folytatta a telefonos társalgást. Odamentem a csaphoz, engedtem egy nagy pohár vizet, majd egyből lehúztam. Jól esett ez a hideg víz a gyomromnak a sok alkohol után. Sokat szoktam bulizni menni, de talán ennyire még sosem ittam le magam. Ábrándozásomat Perrie zavarta meg, azzal az ötlettel, hogy piros pacsizzunk. Nevetve megráztam a fejem, majd kezdetét vette a játék. Mondanom sem kell, mindegyikünk bőre teljesen piros volt, de én nyertem.
-Nyertem! -kiabáltam, mire a többiek csúnyán néztek rám.
-Nem kell a hangzavar, így is szétesik a fejem. -zsörtölődött Harry.
-De akkor is emberek! Nyertem! -ugráltam mint egy 5 éves.
-Na , akkor ennek örömére, ma elmegyünk egy csajos napra! -jelentette ki nemes egyszerűséggel a szőke démon.
-Én benne vagyok. De várjunk! Hol van El? -ekkor jöttem rá, hogy Eleanort még nem is láttam ma. Éppen ebben a pillanatban cammogott le a lépcsőn. Azt hiszem az ő kinézete vitt mindent. Ő is azt tette amit mi, kávézott és beszedte a gyógyszert.
-Azt hiszem mindjárt hányok. -jelentette ki, mire mindenki felröhögött.
-Drágám, tudod, hogy midig gyönyörűnek talállak, de ez tényleg durva. -nevetett barátnőjén Louis, majd egy apró csókot lehelt szájára.
-Én is szeretlek Boo Bear. -vágott vissza El.
-Eleanor! -ugráltam mellé. -Jössz ma velem és Perrievel csajos napra? Légyszi, nemleges választ nem fogadunk el.Ugye Pezz? -néztem a említett felé, aki hevesen bólogatott.
-Persze. Csak adjatok egy órát, hogy rendbe szedjem magam. -temette arcát a tenyerébe. Az alatt az egy óra alatt Perrie magával rántott, és a Wii-vel kezdtünk el táncolni. Hihetetlen ez a csaj! Fél órája majdnem meghalt a másnaposságban, most meg ugrál. Persze az volt a legviccesebb, hogy a "Hangover" című számra tolattuk. Aztán végül a többiek is bekapcsolódtak hozzánk. Niall ismét az ír táncot lejtette, amin jól szórakoztam, hiszen én is tudom.

 

4 megjegyzés:

  1. Hú, nagyon jó lett.:D Várom a következő részt.(:
    xx

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett, az a parti meg kemény lehetett xDD várom a kövit xoxo
    u.i.: A 600. oldalmegjelenítést már rég túllépte a blog ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök hogy tetszik:))x
      hoppá.félreírtam:D köszi hogy szóltál:)x

      Törlés