2013. május 30., csütörtök

#17 - Nem szerethetem meg ennél jobban !

ahogy ígértem, itt az új rész:)x nem tudom mikor lesz a következő, vasárnapra tippelem, de nem biztos, mivel most egy elég hosszú részt hoztam :)


Tumblr_mjoj1lmbxc1s39fwqo1_400_large


A gyomrom teljesen görcsben volt, ahogy az épület előtt álltam. Mindenhol vörös szőnyegek, rengeteg ember futkosott össze-vissza. Lassú léptekkel haladtam a bejárat felé. Egy nagy biztonsági őrbe ütköztem.
-Elnézést hölgyem, de az ünnepség 2 óra múlva kezdődik.
-Én vagyok a fotós, és 6-ra rendeltek ide. -mosolyogtam rá bárgyúan, mire feleszmélt és beengedett. Beérve egy óriási termet pillantottam meg. Mindenki sürgött forgott, egy ember idegesen járkált fel-alá és adta az utasításokat egy hangosbemondón keresztül. Kuncognom kellett, ahogy néztem a fejét. Teljesen vörös volt, és mindenkivel bunkózott. Természetesen nem is én lettem volna, ha nem botlok meg a vezetékben, és nem esek el. Szinte minden szem rám szegeződött. Vörös fejjel álltam fel, szerencsére a gépemnek nem lett semmi baja. Odaszaladt hozzám pár ember, megnézni jól vagy-e, de csak bólintottam. Ez nagyon ciki volt!Ez az An, nem csalódtam benned...
-Ó, te vagy a fotós? Gyere csak. -fogta meg a karom egy kedves nő, majd húzni kezdett. -Nos. A feladatod gondolom tudod. Mindenről készíts képet, a vendégekről, a beszédekről, a ételekről, díszletről, mindenről. Még a munkásokról is. Mesélte a főnök, hogy neked ez amolyan 'felvételi' munka, szóval sok sikert.
Elkezdtem kattogtatni. Fényképeztem ahogy az emberek dolgoznak, a díszletet, azokat a részeket amik már készen voltak.
*
Pár perc múlva kezdődik az egész. A teremben már rengeteg ember van, én pedig csak fotózom az érkezőket. Kicsit lesokkolódtam amikor megláttam Adelet, vagy például Johnny Depp-pet. És ez még semmi. Rengeteg ismert arc bukkant fel, és pózolt a kamerámnak. A díszítés gyönyörű volt. A piros és a fehér szín uralkodott mindenhol. Az asztalokon selyemterítők voltak, a székeken szintúgy, illetve rózsaszirmok elszórva. A színpad is ki volt alakítva. Csodás volt, komolyan. El sem tudtam képzelni én mit keresek itt. A sztárok gyönyörű márkás ruhákban jelentek meg, hozzá illő táskákkal, stb. Szerintem némelyik a fodrásznál töltötte az egész napját olyan extra frizurája volt. Megnyitották az ünnepséget. Paparazzik bent nem voltak, csak az alkalomra felbérelt fotósok: én, illetve még pár ember. Összesen lehettünk olyan 5-en. Mindenkiről próbáltam fényképet készíteni előnyös szögből, persze lekaptam pár vicceset is, mert olyan is kell. A polgármester beszédét egész jól lekaptam, mert a fényjátékok tökéletesen tükröződtek rajta, és a háttér is jól kirajzolódott. Egyszer csak egy ismerős hangot hallottam meg a színpadon. Liam ment fel, és jelentette be, hogy a One Direction mennyi összeget adományoz. Elmosolyodtam, majd ahogy Liam rám nézett, az ő arcára is egy mosoly szökött. Csináltam róla több képet, mint másról. De akkor a többiek is itt vannak? Mért csak Liam ment fel? Miután vége lett az adományozós dolognak, mindenki megkapta a vacsoráját, majd elkezdődött a báli rész. Az emberek táncoltak, vagy beszélgettek. Éppen egy táncoló idős párt fényképeztem, amikor valaki átölelt, kezeit a derekamra tette, fejét pedig a vállamra, majd egy futólagos puszit nyomott a nyakamra. Illatáról egyből felismertem. Megfordultam, majd szorosan megöleltem, és egy puszit adtam neki.
-Te idióta, mért nem mondtad, hogy ti is jöttök? -tettem csípőre a kezem.
-Mert meglepetésnek akartam. -kuncogott, kezei még mindig a derekamon voltak.
-Gonosz. -szűkítettem össze a szemöldököm. -Jaj, Liam, gratulálok a beszédedhez. -öleltem meg őt is.
-Köszi.
-Na gyere bébi, megyünk táncolni. -fogta meg a kezem Niall, majd húzni kezdett, én pedig kuncogva próbáltam ellenállni, de nem tudtam nagyon egyensúlyozni a magassarkúmban, amiben egyébként már 'rohadt' a lábam.
-Itt a fényképezőm, és különben is dolgoznom kell.
-Majd Liam vigyáz rá. -ezzel levette a nyakamból, majd átnyújtotta Liamnek, és berángatott a tömegbe. Kezeit óvatosan a derekamra helyezte, és közel húzott magához. Én a kezeimet a nyakába akasztottam, majd lassan lépegettünk a lassú zenére.
-Mondtam már, hogy milyen jól áll ez a ruha? -suttogta a fülemhez hajolva.
-Nem, még nem. -nevettem.
-Kiemeli a formás feneked és combod. -tért lejjebb a kezével, mire azonnal visszahelyeztem vándorló kezét a derekamra.
-Idióta vagy. -kuncogtam.
-Miért? Én megtehetem, a legjobb barátod vagyok.
-Nem baj. Én sem fogdoslak téged. -erre itt ő nevetett fel.
-Nekem nem lenne ellenemre...
-A perverz formádat Niall. Ennyire azért ne legyél ír. -vertem vállba.
-Most mért? Csak vicces látni pár pasi képét, ahogyan féltékeny szemekkel figyelnek minket.
-Milyen pasik? -kerekedett el a szemem.
-Nézd meg. Az a pár 20 év körüli srác le sem veszi a szemét rólad, és gyilkos szemekkel néz rám. -éreztem a mellkasán, hogy rezeg a nevetéstől.
-És neked ez tetszik?
-Pontosan. Viccesek.
-És miért is akarod, hogy féltékenyek legyenek?
-Hogy lássák, nekik nincs ilyen bombázó legjobb barátjuk, mint nekem.
-Ha így folytatod a végén még elpirulok. -kuncogtam, majd egy puszit nyomtam az arcára. Pont elfordította a fejét, így majdnem a szájára ért, de szerencsére csak a szája sarkába.
-Héj. Ez mi volt? -kérdeztem tőle kicsit felháborodva.
-Véletlen volt, na. Ne nézz rám. Ha meg akarnálak csókolni, már megtettem volna, nem? És a legjobb barátommal nem smárolok, kikérem magamnak.
Erre a kijelentésére elnevettem magam. Végül is igazat mondhat. Biztos nem direkt volt, hiszen nem érez irántam semmit, és én sem iránta. A zenének vége lett, de ír barátomnak táncolhatnékja volt, így nem engedett vissza dolgozni. Egy kicsit aggódtam, hogy nem vesz-e észre valaki, de végül is már annyi képem volt, hogy az az egy óra kimaradás, nem számít.
*
Miközben a fiúk asztala felé igyekeztünk Niallel, amint meglátott Perrie azonnal felugrott a helyéről, majd vigyorogva hozzám szaladt és megölelt.
-Mi az, hogy már itt vagy egy ideje, és nem is köszöntél nekem, bajtársam? -tette csípőre a kezét, majd végül elmosolyodott, és leültetett maga és El mellé. Eleanort is megöleltem, illetve a fiúknak is intettem. Liam visszaadta a fényképezőmet, de egy utolsó feltétele volt, hogy csináljon egy képet rólam, Elről és Pezzről. Mindannyian hülye fejet vágtunk, majd idétlenül vigyorogtunk.
-Ez csoda kép lett. -nyújtotta át a fényképezőmet Liam. Szemügyre vettük a képet, tényleg borzalmas. Talán Perrie vágott a leghülyébb fejet.
-Na, azt hiszem mesélned kell. Mi volt az a forró jelenet a táncparketten Niallel? -hajoltak közelebb a lányok, és sunyin mosolyogtak.
-Mire gondoltok? Nem volt semmilyen 'forró jelenet'. -értetlenkedtem.
-Nos. 1. amikor Niall kezei szépen elvándoroltak a derekadról. 2. amikor szájra  puszit adtatok egymásnak. -erre kínosan felnevettem.
-Ugyan, az csak egy vicc volt. Észrevette,hogy pár srác engem bámul, és féltékennyé akarta tenni őket, hogy nekik  nincs ilyen bombázó legjobb barátjuk, mint neki. 2. az egy puszta véletlen volt. Arcra puszi akart lenni, csak Niall rosszkor fordította el a fejét. És nem is szájra puszi volt, a szája szélét érte. És csak megjegyezném, hogy mi legjobb barátok vagyunk, nem tekintünk a másikra csajként vagy pasiként.
El és Perrie hitetlenkedve pillantgattak felváltva rám és egymás között, majd végül vállat vontak és belekortyoltak italaikba. Még egy ideig beszélgettem velük, majd még csináltam pár fényképet.
 Large
*
Készítettem magamnak egy nagy pohár kakaót, illetve egy nagy kakaós csigát kezdtem majszolni. Az este elég későn érkeztem haza. Összességében nagyon jól éreztem magam, és szerintem a képek sem lettek rosszak.
Bekapcsoltam a  gépem, majd feltöltöttem rá a képeket. Az összeset végignéztem, és jókedvűen jelenthetem be, hogy jól sikerültek. Egyszer csak elértem egy olyan képhez, ahol Louis mutat 'lájkot'. Majd vagy 100 kép volt a fiúkról (főként Louisról) amikor hülye képeket vágnak. Aztán megakadt a szemem azokon a képeken, amelyeket azt hiszem Perrie és El lőtt rólam és Niallről. Külső szemmel én is félreértettem volna. Pont lekapták Niall vándorló kezének mozdulatát, illetve a 'fél szájra puszit', nem is beszélve arról, hogy az egész táncolást szinte lefotózták... Elgondolkodtam rajta, hogy komolyan úgy tűnt ez, mintha járnánk? És ha Niall azt hiszi, hogy én komolyan többet érzek iránta? Jézusom. Ez, ez nem lehet. Hiszen...nem is tudom. Valami megváltozott. Egyre közelebb kerülök Niallhöz, és élvezem, hogy közel vagyunk egymáshoz. Védelmezve érzem magam amikor átölel. És...a legrosszabb...Elpirulok, ha bókol, és a szívem gyorsabban kalimpál, amikor hozzám ér. Nem, ez így nem jó! Ez nem lehet... Nagyon nem! Nem szerethetek belé. Nem tudok mást tenni. Bármennyire is fáj, nem bújhatok hozzá, nem puszilhatom meg, nem lehetek vele annyit. Nem szabad beleszeretnem, mint régen. Elrontanék vele mindent.
Inkább  felvettem egy ruhát, ráraktam a pendrive-omra a képeket, de a biztonság kedvéért a laptopomat is beraktam a tárolójába. Fogtam egy taxit, így gyorsan eljutottam az irodába. Vettem egy nagy levegőt, majd beléptem. Felmentem az irodához, bekopogtam, majd egy "bejöhetsz" után benyitottam. Leültem a székre, majd kedvesen átnyújtottam Melissának a pendriveom. Mosolyogva elvette, majd behelyezte a gépébe. Intette, hogy menjek mellé, hogy együtt tudjuk nézni a képeket. A szívem a fülemben dobogott, a körmeimet a tenyerembe vájtam, úgy néztem vele együtt a képeket. Végig mosolygott, nem tudtam mit gondoljak, mert ő mindig mosolyog. Azonban jött a gázos rész. Eljutott a Louisék által készített képekhez, majd a Niallös képekhez, és a vicces fejet vágós képekhez. Halkan felkuncogott, majd ment tovább. Az arcom teljes pírbe szökött, szemeimet lehunytam. Nem lehetek ilyen barom , hogy ezeket rajtahagytam! Miután az utolsó képeket is végig gördítette, intett, hogy üljek le.
-Nos, a képek...szuperek lettek! Az összesen tökéletes a fényjáték, élesek a képek, és ezek a vicces képek is csodásak lettek!
Nem akartam elhinni. Komolyan tetszett neki? Arcomra akaratlanul is egy óriási vigyor szökött.
-Köszönöm.
-Azt hiszem nincs miről beszélnünk, fel vagy véve.
Annyire megörültem, hogy felugrottam, és magamhoz öleltem Melissát. Kitöltöttem a papírokat mi szerint hivatalosan is itt dolgozok, illetve használhatják bárhol a képeimet. De az biztos, hogy a srácokat megölöm még ezért...
*
Ahogy megérkeztem a fiúk házához mosollyal az arcomon siettem a kapu felé. Beérve körbenéztem, de nem láttam a fiúkat. Körbenéztem, majd Elt és Perriet pillantottam meg a kanapén filmet nézni. Amint megpillantottak elkezdtem feléjük futni, majd a nyakukba ugrottam.
-Felvettek, felvettek, felvettek, felvettek! -sikítoztam, mire ők is ujjongani kezdtek, és hárman ugráltunk mint az idióták.
-Jézusom, ez agyon király! -vigyorgott Perrie.
-De ezért még megöllek titeket...Elfelejtettem a Niallös képeinket és a vicces képeinket letörölni, így azokat is látta a főnök- temettem az arcomba a tenyerem, a lányok pedig hangosan felnevettek.
-És tetszett neki?
-Persze...Nevetett rajtuk. -sóhajtottam egyet.-A fiúk?
-Próbán.
-Ó, értem.
-Mi lenne, ha addig medencéznénk? -csillant fel El szeme.
-Az jó lenne! Megsülök! -töröltem le az izzadtságot a homlokomról.
Perrienél szerencsére volt 2 fürdőruha, így tudott egyet nekem is kölcsönadni, El pedig hozott magával egyet. Kicsit merész volt Pezz fürdőruhája amit adott. Neon zöld színű, fekete cikk-cakkokkal, a bugyi része pedig tangás volt. Először nem tartottam jó ötletnek felvenni. De aztán megláttam, hogy Perrienek is ugyan ilyene van, csak az övé neon narancssárga.
-Ö..Perrie. Tuti, hogy ezt én fel akarom venni?!
-Ne legyél már ilyen. Tökéletes az alakod, a fiúk előtt meg felesleges aggódnod, nem fognak bámulni. Max a kis írünk. -erre a kijelentésére fenekemmel nekimentem az övének, így kizöttyentve egyensúlyából. Amint El is kész lett, elhangzott egy "verseny" kiáltás, majd egyszerre kezdtünk el futni, és 3 óriási bombával belecsobbantunk.
Éppen a leejtett karkötőmért hajoltam le, amikor egy füttyögést hallottam. Gyorsan felegyenesedtem, majd 5 kaján mosolyú fiúval találtam szembe magam. Zayn odasétált Perrihez, játékosan a lány fenekére csapott, majd egy hosszú csókot váltottak. Louis Elt a karjaiba kapta, majd együtt ugrottak be a vízbe. Liam már futott is fel a szobájába átcserélni a fürdőgatyáját, Harry minden lányt végigmért, Niall pedig...Ő pedig csak megszeppenve állt az ajtóban. Egy biztató mosolyt küldtem felé, majd hirtelen a gatyájához kapta a kezét, majd elpirulva elfordult, és sietve a lépcső felé vette az irányt. Mindenki nevetésbe tört ki, csak én néztem értetlenül, majd én is elnevettem magam. Ez azért...durva volt. Niallt ennyire begerjesztette, hogy ilyen bikini van rajtam?! Ezt azért nem gondoltam volna. Nyilvánvalóan minden más lánynál is előfordult volna, ha így látja őket. Biztosan!
-Azt hiszem az ír barátunknak eléggé tetszel fürdőruhában. -nevetett Zayn. Csak megvontam a vállam, majd leültem a medence szélére. Pár perc múlva visszajöttek a fiúk, azok is, akik idő közben felmentem átöltözni, majd mindannyian becsobbantunk a vízbe. Amint megérkezett Niall mindenki kuncogni kezdett, Louis már az ujját harapta, nehogy kitörjön belőle a röhögés, Harry szintúgy, El összeszorította ajkait, Perrie pedig lebukott a víz alá. A szőkeség pedig lehajtott fejjel, és kissé pironkodva ballagott hozzánk, majd ő is beugrott.
-Mi ez a nevetés? -kérdezte felhúzott szemöldökkel, amint feljött a víz alól.
-Se..mmi.- nyögte ki Liam. Talán ő tudta a legjobban korlátozni a nevetését. Végül nem bírtam nézni, ahogy a többiek küszködnek a röhögőgörccsel, hangosan felnevettem, majd engem követtek a többiek is, Niall meg csak értetlenül nézett ránk. Legyintettem a kezemmel neki, hogy semmi extra, majd megvonta a vállát, és odaúszott a medence széléhez.
-Amúgy fiúk. Nektek is elmondom a hírt. FELVETTEK A MUNKÁRA! -kezdtem el ujjongani, mire a többiek is kiabálni és tapsolni kezdtek, Niall pedig odaúszott hozzám, és szorosan magához ölelt.
-Én megmondtam, hogy sikerülni fog.-kacsintott. Szemei csillogtak, látszott rajta, hogy szívből örül. Meg akartam puszilni, az arcát már tartotta is felém, majd eszembe jutott, hogy nem tehetem. Nem szabad még ennél is közelebb kerülnöm hozzá. Félúton meggondoltam magam, majd elhúztam a fejem. Niall értetlenül nézett rám, majd kibújtam karjai közül, és az egyik matrac felé vettem az irányt. Felugrottam rá, majd ráhasalva élveztem, ahogy a nap égeti a hátam. Nem nagyon figyeltem a többiekre, valahogy teljesen kikapcsolt az agyam. Mintha semmit sem hallottam volna. Arra lettem figyelmes, hogy hideget érzek a testemen. Belelöktek a vízbe...Amint feljöttem és levegőhöz jutottam, a vigyorgó Harryvel és Liammel találtam magam szemben.
-Aj fiúk! Ezt most muszáj volt? -emeltem fel  hangom.
-Nyugi királylány. Milyen csípős kedvünkben vagyunk. -emelte fel védekezően a kezét Liam.
-Muszáj volt valamit tenni, mert Niall le sem vette a szemét a fenekedről. -súgta halkan a fülembe Harry, mire egy kissé elpirultam. Niallre néztem, aki éppen Perrievel vízi birkózott. Egy kicsit elment a kedvem a medencézéstől. Kimásztam a vízből, majd leültem a fűbe törökülésbe, kezemmel hátul megtámaszkodtam, majd élveztem a napot. Pár pillanat múlva El ült le mellém.
-Minden rendben van? -kérdezte aggódva.
-Persze. -erőltettem magamra egy álmosolyt.
-Ne akarj becsapni.. -döntötte oldalra a fejét. -Gyerünk, mi bánt? Tudod, hogy nekem elmondhatod.
Kezeit az enyémre tette biztatóan, mire egy mosoly szökött a szám szélére. Hogy lehet valaki ilyen kedves, mint ő?
-Nem tudom mi van velem, El...Tudod, azt hiszem nem lesz szabad többé túl közel...
Nem tudtam befejezni, mert észrevettem, hogy Harry és Niall vigyorogva fut felém, majd pillanatok alatt az egyik a kezeimet, a másik a lábaimat fogta meg, és elkezdek lengetni a medence szélén. "3..2...1.." és a ízben kötöttem ki.
-Jól figyelj. Ilyen nincs, hogy amikor mindenki fürdik te kiszöksz. Most szépen itt maradsz a vízben. -fenyegetett meg Louis, mire csak felnevettem. Ismét csak pancsoltunk, majd Lou kitalálta, hogy megint csináljunk nyakba-ülős-lelökős harcot.
-Ki kivel lesz? -kiáltotta fel Harry.
-Én Eleanor szívemmel. -puszilta meg Louis barátnőjét.
-Perrie told ide a jó feneked. -kuncogott Zayn, mire Pezz egy lenge pofont adott barátja arcára, amin mi is felnevettünk.
-Harry. -mondtam ki lehajtott fejjel, olyan halkan, hogy magamat is alig hallottam. A többiek kérdően néztek rám, Harry szeme felcsillant, majd egy mosoly ült ki az arcára. Amikor Niallre néztem...szemei a meglepettséget és a csalódottságot tükrözték. Fel sem fogta mi történt.
-És akkor Niall és Liam. -vakarta a tarkóját Louis. Szégyelltem magam, de ennek így kellett lennie. El kell távolodnom tőle minél jobban. A sajátom, és az ő érdekében is. Harry odaúszott mellém, majd kezét a derekamra rakta, és kacsintott egyet amikor ránéztem. Amíg a többiek már elhelyezkedtek párjuk nyakában, Harry keze lejjebb csúszott a derekamról, mire kérdően néztem rá, majd egy enyhe pofont kevertem le neki, amit csak sunyi mosollyal nyugtázott. Lebukott a víz alá, majd felültem a nyakába. Lábaimat szorosan fogta, nehogy leessek, majd megkezdődött a harc. Mellettünk követlenül Perriék voltak, így Pezzel harcolni kezdtünk, mindegyikünk vihogott, amíg végül Perriet hátba nem támadta Eleanor, így Perrie leesett. Felnevettem. 3-an maradtunk csak. Egyszerre kezdtünk el harcolni, végül Eelanor is leesett. Niallel kellett harcolnom. Egymás szemébe néztünk, egyikünk sem nevetett. Ezt inkább vérre menő küzdelemként fogtuk fel. Niall el sem engedte a tekintetemet. Hirtelen ötlettől vezérelve rákacsintottam, mire értetlen fejet vágott, szinte megdermedt, és hirtelen lelöktem Liam nyakából. A többiek tapsolni kezdtek, leszálltam Harryől, ő pedig mosolyogva ölelt meg.
-Ügyesek vagyunk! -ujjongott a göndörke.
-Khm , ügyes vagyok. -tettem csípőre a kezem.
-Csapatmunka volt. -kacsintott, mire rosszallóan megráztam a fejem.
-A nyertes díja pedig.... -kezdte Louis. -...egy CSÓK! -vágott sunyi képet. Hevesen ráztam a fejem, hogy én ebbe biztos nem megyek bele Harryvel.
-Gyere baby. -vont közelebb magához Haazza. Kezeimet a mellkasára helyeztem, hogy ne tudjon ég közelebb húzni magához, majd amikor közeledett hozzám, elhajtottam a fejem,így egy cuppanós puszit kaptam. Elfordultam tőle, de kezeivel visszafordított magához.
-Héj. Én is kérek. -csücsörített, mire gyorsan egy puszit nyomtam az arcára. -Nem éppen erre gondoltam... -mosolygott féloldalasan, mire megforgattam a szemem, majd kitéptem magam tartásából. Perriehez mentem, aki sajnáló arccal nézett rám. Megfogtam a kezét, majd kacsintottam egyet. Értette. Hirtelen mindegyikünk lebukott a víz alá, lent kinyitottuk a szemünket, egymásra néztünk, majd furcsa fejeket vágva vártuk, hogy a másik felmenjen levegőért. Bevetettem a kancsalítós, nyelvkidugós fejemet, amire Perrie felnevetett a víz alatt, és muszáj volt levegőt vennie ezért felment. Én is felúsztam a felszínre, vettem egy nagy levegőt, majd együtt nevettünk. Tovább hülyéskedtünk, például Ellel fel akartunk állni a matracra egyszerre ketten, de mondanom sem kell, leborultunk. Egy valaki nem járt jól: Niall, mivel ahogy leborultam nem vettem észre, hogy pont ott volt, így sikeresen ráestem. Ez által lesüllyedt a vízbe, én szintén, így a víz alól ketten próbáltunk feljutni. Felérve egyszerre röhögtük el magunkat. Olyan volt, mintha az utóbbi 1 óra meg sem történt volna. 
 Large

8 megjegyzés:

  1. Omg, ez... ez.. wow, ütős lett.:D ki kerekedett szemekkel olvastam. De annyira örültem, mikor An kezdte be ismerni magának, hogy kezd többet érezni. Viszont ne már, hogy most távol akar maradni Niall-től...|Bár előre tudom, hogy ebből sok mindent ki fogsz hozni - hiába tévesztett meg az utolsó mondat: akkor most minden oké köztük?:D
    Nagyon várom a következő részt.! (:
    Siess.!
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ennek örülök :Dx
      hát...lesznek még meglepetések ;))
      majd a legközelebb kiderül :D (haha gonosz vagyok:$)
      nem.tudom mikor kerül fel a következő, kb. vasárnapra tippelem de nem biztos :/ xx

      Törlés
  2. Huhh... ez már megint oltári jó lett. Egyszerűen faltam a betűket. El nem tudom képzelni, hogy tudsz ilyen jól írni...
    Részben örülök, hogy An végre kezdi felismerni, hogy mit is érez Niall iránt, viszont kicsit csalódott vagyok, hogy távol akar tőle maradni. Ahogy Shimaa is mondta, ebből te nagyon nagyon sok mindent fogsz kihozni :) Csak így tovább. xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök hogy tetszett :Dxx
      köszönöm xoxo
      ismét csak azt tudommondani hogy lesznek még meglepetések :D
      xx

      Törlés
  3. most találtam meg a blogodat.
    eszméletlenül tetszik! sőt,imádom!! nagyon de nagyon jó!! már várom viszont azt a részt amikor már "együtt" vannak. siess a kövivel!:)x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sziaa:)
      jaj, nagyon örülök, hogy tetszik*--*x
      nem mondok előre semmit, hogy mikor jönnek össze, de lesznek meglepetések még :D
      xx

      Törlés
  4. Szia! Nagyon nagyon jó lett ez a rész is úgy mint az előző! Az előzőhöz nem kommentetem, hiszen ezzel a résszel együtt olvastam el, de vedd úgy, hogy oda is írtam.;) Az előző résszel együtt fogok véleményt írni!
    Szerintem nagyon édesek voltak ahogyan Niallel táncoltak.:)) Niall kis perverz, de nembaj, tetszik ez az énje.;D Irtó cukik.:3
    Örülök, hogy An megkapta a munkát.!:)
    Bár Niallt meg sajnálom, hiszen szegény azt sem tudja, hogy most mi van és miért viselkedik vele An ilyen távolságtartóan.. De remélem azért majd rákérdez és közeledik majd felé!!:))
    Nagyon várom már az új részt, szóval igyekezz te lány.:D <3 x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! :)
      örülök, hogy tetszett(ek) :))xx
      haha:D igen a tánc... :D
      hamarosan kiderül ;))
      xxx

      Törlés