2013. május 8., szerda

#5 - Találkozás a fiúkkal



 Tumblr_mk1sogqomx1qh6h56o1_400_large
 -Hölgyem?!
-Úr isten! Ez nagyon durván jól néz ki! -néztem körül a kocsiban, miközben Niall átfutott a kocsi előtt az ő ajtajához, majd ő is beszállt.
-Na figyelj. Pár tudnivaló. Nem tudom mennyit tudsz jelenleg a fiúkról, de fontosakat elmondom. Liam , rövid barna hajú, borzasztóan jószívű és segítőkész, az ő barátnője Danielle, a táncos csaj. Zayn, a fekete hajú, barnás bőrű, macsó kinézetű és olvasztó mosolyú, szereti magát nézegetni a tükörbe , és a hajzseléjéhez ne nyúlj, az ő barátnője Perrie a Little Mixből. Louis, barna hajú, piros gatyás, csíkos pólós, kezében egy kitömött galambbal, akit Kevinnek hívnak, na ő imádja a répákat, és ő a banda mókamestere, az ő barátnője Eleanor. Harry, a göndör hajú, csábos mosolyú, nagyon perverz, vigyázz vele, mert szerintem rád fog hajtani egyből, ő szingli, de nemrég Taylor Swifttel kavart. Azt hiszem nagyjából ennyi a fontos tudnivaló. És ja, készülj fel hogy mindegyik nagyon perverz, és ha velem fogsz aludni kombinálni fognak. -nevette el magát.
-Ö..Oké, azt hiszem megjegyeztem.
Az úton végig beszélgettünk és nevettünk, amikor megszólalt a kedvenc gyerekkori számunk a Forever Young, és rögötön teli torokból kezdtük el üvölteni.
-FOREVEER YOUNG, I WAAAAANT TOO BEEEE, FORVEEEVER YOUUUNG! -kiabáltuk egyszerre. Pont akkor lett vége a számnak amikor megérkeztünk. Kiszálltunk a kocsiból, majd tátva maradt a szám. A mi házunk sem egy pici példány, de ez tényleg hatalmas volt. Óriási kőkerítéssel, ami legalább 2 méter magas, beérve a kapun, egy hatalmas udvar, óriási medencével, kerttel, sövényekkel, mindennel! Komolyan, mint egy álomház! A ház kívülről is nagyon nagy volt.Bf_s4m8caaayf7i_large 
 Niall megfogta a kezem, összekulcsolta ujjainkat, majd kinyitotta az ajtót. Beérve megpillantottam 4 fiút, akik üvöltözve ültek az X-Box előtt, és nagyon nyomkodták a konzolt. Minden fej felénk fordult, majd a összekulcsolt kezeink és köztem cikázott a tekintetük.
-Sziasztok. -köszöntem vidáman.
-Helló bébi. Niall, nem úgy volt hogy a legjobb barátod? Vagy ez ilyen barátság extrákkal? -kérdezte a göndör, Harry, majd már rohant is hozzám, és megölelt. -Harry a szolgálatodra, szépség.
-Anne vagyok, szia. És igen, a legjobb barátja vagyok. -erre göndör barátunk értetlenül bámult rám és Niallre felváltva, majd Niall egy ölő pillantással ajándékozta meg. Addigra a többiek is felsorakoztak.
-Szia, Liam vagyok. -mosolygott.
-Én Louis! Sziaaaa! Isten hozott az állatkertben!
-Én Zayn vagyok.
Mindegyiket megöleltem, és bemutatkoztam nekik.
-Na szóval akkor szent a béke. Niall teljesen ki volt akadva, hogy nem fogsz neki megbocsájtani. -mesélte Zayn, majd Niallre néztem, aki teljesen elpirulva hajtotta le a fejét. -Nagyon sokat mesélt ám már rólad.
-Na jól van fiúk, befejeztétek a leégetésemet, vagy esetleg még valami? -nevetett fel a szőkeség kínjában.
-Hát...Lássuk csak, azt hallottuk pár lánytól, hogy Niall egész tűrhető az ágyban. -erre Niall tarkón csapta Louist, aki vinnyogva futott el előle, én pedig rajtuk nevettem.
-Áhá. Szóval az én jó öreg barátomnak ilyen sok lánnyal volt dolga. -kuncogtam fel.
-Hát..Annyira nem. Vagy mégis? -nézett kérdően Louis Niallre.
-Nem..Nem vagyok ám olyan szoknyavadász, mint EGYESEK. -nézett Harryre, aki csak vállat vont, majd elmosolyodott.
-Húúú. X-Boxozhatok én is?-csillant fel a szemem.
-Szereted? -kérdezték meglepődve.
-Persze. Amin tudjátok, egy szőke, ír, kisfiú volt a legjobb barátom, szóval a fiús dolgok rajtam maradtak. -vontam vállat, majd odarohantam a konzolokhoz.
A fiúk mosolyogva jöttek utánam, majd súgdostak valamit Niallnek, de nem nagyon figyeltem rájuk. Leültek mellém, majd autó versenyezni kezdtünk. Én, Niall és Louis a földön ültünk törökülésben, míg Liam és Zayn a kanapén, Harrynek meg nem jutott konzol, így elment a konyhába, majd amikor visszatért leült velünk szemben. Sikerült 2.-nak lennem a versenyben Louis után.
-Nyerteeeem! -üvöltötte Lou.
-Második lettem! -tapsikoltam én is, majd Niall nyakába ugrottam.
-Ne itt szerelmeskedjetek már. -takarta el a szemét Liam.
-Héj! Nem szerelmeskedünk. -néztem rá gonoszan, majd egy puszit nyomtam Niall arcára. Visszaültem eredeti helyemre, majd Harryre néztem, aki elég feltűnően a szoknyámat környékezte pillantásával. Akkor esett le, hogy egy elég rövid szoknyában vagyok, ráadásul törökülésben.
-Jézusom Harry! Mekkora egy perverz állat vagy! -tértem át inkább olyan ülésmódra, hogy ne látszódjon ki semmim a szoknya alól.
-Most mért? -kérdezte nevetve.
-Te a  bugyimat nézted! -meredtem rá gyilkos nézéssel, mire csak megvonta a vállát.
-Hát, szeretem a rózsaszín csipkét. Ha gondolod, 1 óra múlva a szobámban? -kacsintott.
-Felejtős, Harry Styles. -kacsintottam vissza, majd a fiúkra néztem, akik szakadtak a röhögéstől. -Ez nem vicces! Csináljatok valamit ezzel a göndör gyerekkel!
-Mindig ilyen. -legyintett Liam.
-Na már! Nem fogod megbánni. -próbálkozott újra, de ezúttal rá se figyeltem.
-Mehet a visszavágó Tomlinson? -néztem rá kihívóan.
-Hát hogyne mehetne. De ezúttal tétre. A nyertes kitalál valami feladatot a másiknak. -nézett velem farkasszemet, majd  elkezdődött a következő menet. 
-Nyertem! -kiabált ismét Lou, mert én megint 2. lettem.
-Ez csalás, neked van benne gyakorlatod. -próbáltam kimenteni magamat, majd elmosolyodtam.
-Sajnálom. Mi is volt a fogadás ? -nézett rám sunyi arccal.
-Aj. Na lökjed, mit kell tennem.
-Hmm. -gondolkodott el. -Sokan vannak kint az utcán?
-Hát..Eléggé.
-Hát akkor drágám, most szépen csinálsz egy show-t az utcán mászkálóknak.
-Mire gondolsz?!
-Kérlek szépen melltartóban és bugyiban kell elszaladnod az utca végéig, majd vissza.
-Oké! -mondtam kacsintva.
-Azt hittem nem mész bele ilyen könnyen.
-Kérdezd meg Niallt, ő ismer. Minden hülyeségben benne vagyok. -vontam vállat. -De forduljatok el, ti nem leshettek.
Erre mindegyik fiú a szeme elé tette a kezét, én pedig lehámoztam magamról a ruháimat, majd kirontottam az ajtón, és elfutottam fehérneműben az utca végéig. Rengeteg fiú kezdett el füttyögni. Áldom az istent, amiért francia bugyit vettem fel ma. A srácok kiabálása és röhögése hallatszott az egész utcából. Miután visszaértem kifulladva rohantam be a házba, majd elröhögtem magam, és eltakartam a mellkasom a kezemmel.
-Ez...Ez...Nagyon vicces volt. -röhögött fel Louis.
-Láttad volna a pasik fejét, akik megbámultak téged. Azt hiszem jó napjuk lesz. -nevetett tovább Zayn.
-Haha. Na de ha nem baj felöltözök. Forduljatok el.
Gyorsan magamra kaptam a ruháimat, majd megpróbáltam megkeresni a konyhát.
-Ihatok valamit? Eléggé megszomjaztam a futás miatt. -mosolyogtam.
-Persze. -jött Niall segítőkészen, majd elővett a hűtőből egy üveg narancslevet, illetve két poharat a szekrényből, majd öntött mindkettőnknek.
-Hát ez nem volt semmi. -nevetett fel hirtelen mellettem. -Emlékeztem rá, hogy bevállalós vagy, de hogy ennyire?!
-Héj. Ugyan olyan mintha strandon kellett volna lennem, nem?
-Hát, végül is de. Milyenek a srácok?
-Jó fejek. Mondjuk Harry perverzitása egy kicsit nekem sok. -kuncogtam.
-Meg lehet ám szokni. Nem vagy éhes?
-De,eléggé. -fogtam meg a hasam.
-Fiúk! Kértek pizzát? -kiabált ki hozzájuk Niall.
-IGEN! -jött a válasz, majd tárcsázta a pizzás számát, majd 10 perc múlva már ettük is a finomságot. Mindegyikünk kapott egy egészet. Nekem és Liamnek Hawaii, Harrynek és Niallnek olyan amin minden volt, Zayn és Louis pedig sonkás-gombásat rendelt. Körbeültük az asztalt, majd repülőset kezdtünk játszani a pizzákkal. Niallé nagyon jól nézett ki, így loptam pár falatot az övéből. Felém tartotta, majd egy óriásit beleharaptam.
-Héj! Egy faltról volt szó, nem egy fél pizzáról .-nevetett.
-Tudo, ho szereek. -mondtam neki teli szájjal.
-Inkább ne beszélj teli szájjal, drágám. -kacsintott Louis.
-És engem ki szeret? -szomorkodott Harry.
-Tége i szeetek. -mondtam neki is, szintén teli szájjal.
-Komolyan An, rosszabb vagy mint Niall.
-Hallod, ez ám nagy szó. -karolta át a vállam az említett, majd megpuszilta az arcom.
A fiúkkal még éjfélig DVD-ztünk, illetve beszélgettünk.
-Srácok, én kezdek álmos lenni. -ásítottam.
-Gyere menjünk. Ne legyél még álmos, még van programunk. -mosolygott Niall, mire a fiúk egymásra néztek, és felnevettek.
-Jaj, nem úgy, na. -pirult el Niall majd kínosan felnevetett. -Egy egész éjszakás beszélgetőnapot tartunk. Nem találkoztunk ezer éve, tudjátok. Fene a perverz fejetekbe. -kuncogott.
-Jó éjszakát! -kiabálták, majd intettünk nekik, és felmentünk Niall szobájába. Belépve egy nagyon szép szobát vettem észre. A falak fehérek-feketék-kékek voltak, illetve minden bútor ezekben a színekben pompázott. A sarokban legalább 3 gitár, a falakon közös képek,  nagy plazma TV, legalább 200 DVD, illetve még egy csomó dolog.Teen Bedroom - traditional - bedroom - boston - Plum Interiors
-Szép a szobád. -mosolyogtam rá.
-Köszi. Elmész fürdeni?
-Persze. Köszönöm.
Odament a szekrényéhez, kivett egy pólót meg egy boxert, illetve egy törölközőt, majd a kezembe adta.
-Ne maradj sokáig. -nevetett.
-Igyekszem. -kacsintottam rá, majd eltűntem a fürdőben.


A fúk háza belülről:
05576420505999dcbdfe3805c47fb624_large
 
 Niall fürdője:
Tumblr_mj3tasl4o01qgea4oo1_500_large+van még benne egy zuhanyzó, de az nem látszik.:)

4 megjegyzés:

  1. Naggyon jó lett :) Harry milyen kis perverz xDD Na és a fehérneműben futásról ne is beszéljünk :D Siess a kövivel. xoxo

    VálaszTörlés
  2. köszönöm.:))
    hát,igen . :D::D:
    sietek xx

    VálaszTörlés
  3. Úristen annyira IMÁDOM.<3 Louis-n szakadtam.:'DD ' Isten hozott az állatkertben!' Jaj.:DD Harry szokásosan hozta a formáját. ;) De ha nem bános most én is gondolok egy kis rosszaságra pedig úgy sem fog semmi történni. Szerintem.:D Siess ám.:*****

    VálaszTörlés
  4. nagyon örülök, hogy tetszik*-*
    :D:D:D:Dháát... majd kiderül.:))x
    sietek.:)x

    VálaszTörlés