2013. március 23., szombat

37. Fejezet ~ Kínos beszélgetések II.

 Qsdawguk90i_large

/Niall szemszöge/

A gyomrom görcsbe rándult, amikor Em anyukája jelzett Emmának, hogy menjen fel vele. Nem akartam egyedül maradni az apukájával és a tesójával. A bátyja elment, szóval egy kicsit megkönnyebbültem, de az apukájától is féltem.
-Szóval. Nagyon remélem, hogy ilyen jól ellesztek Emmával, mert látom rajtatok, hogy boldogok vagytok, és ha Em boldog, akkor én is. És szimpatikus vagy nekem. -egy nagy kő esett le a szívemről- De nem szeretném, ha kikészítené Emmát a sajtó, vagy valami. Tudom, hogy híres vagy, és ez Emmára is kihat. Szóval vigyázz rá a sajtó előtt.
-Rendben.
-És még valami. Nem szeretném, ha Emma terhes lenne...Fiatal vagy, fiú, tudom mik a terveid vele.. De ő az én kislányom, és nem szeretném, ha olyat tennél vele, amivel megbántod, vagy esetleg rosszul sülhet el. Oké?
-Ö..Igen...
-Rendben. Ennyit akartam csak. -kezet fogtunk, majd megkönnyebbülten sóhajtottam fel. Sokkal rosszabbra számítottam. De ekkor jelzett a bátyja, hogy menjek oda hozzá. Na itt a szívverésem háromszorosra váltott. Tőle jobban féltem mint Em apukájától.
-Igen? -léptem be félve a szobájába.
-Csak gondoltam beszélhetnénk. -leültem az ágya szélére.
-Nos. Bátyja vagyok, szóval megértheted, hogy aggódom a kishúgom miatt. Szóval. 1. Ha meg mered bántani, meghalsz. 2. Ha terhes lesz, szintén meghalsz. 3. Nem tűnsz te nekem olyan ártatlannak, szóval ha olyat csinálsz ami bántja őt, szintén meghalsz. Világos? -halványan bólogattam, enyhe sokkba kerültem.
-Csak vicceltem haver. Látnod kellett volna az arcodat.-kezdett el röhögni, majd a vállamra boxolt. Én pedig kínosan felnevettem szintén. Komolyan, erre nem számítottam.
-Nem vagyok ám ilyen gonosz. Én is fiú vagyok, és a te helyedben én sem hagynák ki egy olyan prédát mint a húgom, szóval no para, öcsi. -öklözött le velem. Őszintén szólva nem kicsit lepődtem meg. Ez most komoly? Ilyen jó fej lenne a bátyja? Elkezdtünk dumálni az edzőtáboráról, majd Emmáról, és jó pár hasznos információt mondott róla. Mesélt a gyerekkori élményeiről, meg ilyenek. Aztán mutatta a gitárját, és játszottam neki rajta. Ő is játszott. Végül egész jól elvoltunk.
-Bírlak, haver. Őszintén szólva, először nem volt szimpi a képed, de megnyugtatlak, hogy már nem így gondolom. -mosolygott rám. Pár pillanat múlva Emma lépett be a szobába, majd egy szájra puszival köszöntött.
-Ugye nem tömted tele Niall fejét mindenféle hülyeséggel? -kérdezte nevetve a barátnőm.
-Dehogy is. -kacsintott Niallre. Azt hiszem jól kijönnek, mert nem volt feszült közöttük a hangulat. Sőt.  Hallottam, hogy gitároznak, meg ilyenek. Remélem jóban lesznek.  Úgy döntöttünk, visszamegyünk anyuékhoz. Leültünk a kanapéra,  nekiestem a muffinoknak, majd innentől kezdve már felszabadultabb volt a beszélgetés. Másfél óra múlva hazafelé vettük az irányt.
-Na, nagyon vészes volt? -kérdezte nevetve Em.
-Annyira nem. -mosolyogtam.
-Mit mondott Adam, meg apu?
-Azt mondták, hogy bírnak. A bátyád először megszivatott, hogy meghalok ha megbántalak, vagy ha terhes leszel, de aztán mondta hogy csak viccelt. Utána meg azt mondta, hogy ő is pasiból van, és az én helyembe ő sem hagyna ki egy ilyen prédát mint te. -nevettem fel.
-Ez komoly? Megölöm azt a hülyét... -morgolódott a barátnőm.
-Végül is, igaza van. -mosolyogtam.-Apukád meg szintén meggyanúsított, hogy milyen terveim vannak veled. Elkezdte hogy fiatal vagyok, fiú, és hogy tudja mit akarok veled, és hogy ne legyél terhes meg ne bántsalak meg. Nagyjából ennyi.
-Ühüm. Akkor ezek szerint nagyon perverznek néznek téged.-nevetett mellőlem a barátnőm.
-Hééj. Apukád szavaival élve "Fiatal vagyok és fiú". -kuncogtam.
-Megnyugodtál, hogy bírnak?
-Igen. Teljes mértékben. -mosolyodtam el. -De..A legfontosabb. Akkor maradhatsz? -kérdeztem meg a legfontosabb kérdést. Rettenetesen izgultam a válasz miatt. Nem bírnám ki, hogy ne mellette keljek fel, ne érezzem az illatát, vagy, hogy ne csókoljam meg kedvemre, bárhol,bármikor.
-Hát... Igazából...Anyu elkezdte mondani, hogy még 18 sem vagyok, és, hogy...
-Ne rizsázz, kérlek! Igen vagy nem? -csattantam fel-
-Igen! -kiabált fel a barátnőm, mire óriási kő esett le a szívemről, és egy óriási puszit adtam az arcára, ahogyan áthajoltam az ő üléséhez.
-AZ utat figyeld, drága. -kuncogott. A boldogságom még mindig mérhetetlen volt. Komolyan. Ez a legjobb hír, amit hallhattam aznap!
Amint a házhoz értünk, kiszálltunk a kocsiból, majd örömtelien felkaptam Emmát, és megpörgettem a levegőben, majd amint leraktam, a kocsi oldalához szorítottam, kezeimet a derekára helyeztem, majd szenvedélyesen megcsókoltam. Pár perc múlva el kellett válnunk. Ajkaimon még mindig éreztem az édes szájfényének ízét, majd megnyaltam a számat, és bementünk a többiekhez.
-Sziasztok. -köszöntünk.
-Hellóó! -jött a tömeges válasz.
-Na, túlélted Niall? -kérdezte nevetve Liam.
-Igen. Bírnak a szülei és a bátyja is. -mosolyogtam.
-Ez király.
Leültünk TV-zni, majd a csendet Zayn telefoncsörgése zavarta meg. Kiment a konyhába majd pár perc múlva visszatért..
-Holnap reggeltől estig próba, hívott Paul. -húzta a száját Zayn.
-Oh. Hát ez "csodás"... -dünnyögtem.
-Holnapután meg fellépés. Mondtam már a lányoknak hogy eljöhetnének. -vágott közbe Louis.
-Ez jó ötlet! -vigyorgott Em. Olyan aranyos volt, hogy nem bírtam ki hogy ne csókoljam meg.
TV-zés közben azt vettem észre hogy Em feje rádől a vállamra. Elaludt. Elmosolyodtam a nézésén, mert nincs még egy olyan lány aki ilyen aranyosan tudna aludni. Kezemet a térde alá tettem, majd felemeltem, és felvittem a szobába. Betakargattam, majd miután lefürödtem én is bebújtam mellé.
Reggel 6.00-kor csörgött az órám. Nagyon álmos fejjel kikapcsoltam, majd Emmára néztem, aki szintén homályos tekintettel nézett rám. Óriásit ásítottam.
-Mi a francért keltünk 6-kor? -mérgelődött és a fejére húzta a párnát.
-Megyünk próbára.
-Oh.Értem.
Lassan kivánszorogtam a fürdőbe. Csiga lassúsággal átöltöztem, megmostam a fogam.
-Niall. -szólt a még ágyban fekvő barátnőm.
-Hmm?
-Fordítva vetted fel a pólód. -kuncogott.
-Ahhj. -mérgelődtem, majd gyorsan felvettem rendesen. Emma is kimászott az ágyból, és egy csókkal köszöntött. Lent a többiek is kómás fejjel szürcsölték a kávéjukat, és ették a pirítóst.
-Jó reggelt. -ásítottam.
-Ma elég gáz nap lesz... -zsörtölődött Zayn.
-Lola? -kérdezte Em.
-Még alszik.
-Értem.
Pár perc után indulnunk kellett.
-Majd este jövök. Hiányozni fogsz. -csókoltam meg Emmát lágyan.
-Khm. Indulnunk kellene. -türelmetlenkedett az ajtóból Louis. Niall még egy gyors szájrapuszit adtam neki, majd kimentem. 

/Emma szemszöge/

Magányomban felmentem, majd leültem a gépem elé. Twittereztem, Facebookoztam, majd ismét megakadt a szemem a követőim számán. Egyre több és több. Hihetetlen.
" Jó reggelt. Ki mit csinál ilyen korán reggel? :) A fiúk egész nap próbán lesznek. :( xx " Kiírtam, majd vártam a válaszokat. Rengeteg érkezett. Mivel volt időm egy párra válaszoltam, illetve amennyi embert csak tudtam visszakövettem.
" @1directionerxoxo001 : Boldog Születésnapot! :) <3 Remélem megkapod a koncertjegyet ! Szurkolok xx"
" @ILOVENIALLJHORAN210 : Igen, elég fáradtak szegénykéim.:( De a sok munkának megvan az eredménye.:) x "
" @zahanililomylife: Uhh. Akkor jobbulást a lábadnak! :) Nekem még sosem volt eltörve, remélem nem is lesz.:) x "
" @katieholeLouisHarry : Az nagyon jó:) Ezer éve nem voltam , nekem is el kellene mennem :D Tudsz valami nagyon jó helyet? :) xx "
" @grrrrHarrygrr : Haha xx Remek reggeli program:D x "
" @andalltheselittlethings: Jó futást! :) Lehet, hogy én is elmegyek.:) xx"
" @johannaElirekHoran: Jobbulást a kutyusodnak.:((x És neked is szép napot! :) xx"
Észre sem vettem, hogy elment az idő. Már fél 9 volt. Úgy döntöttem felkeltem Lolát. Bementem Zayn szobájába, majd rávetődtem a barátnőmre, aki felsikított a ijedtségtől.
-Te nem vagy normális. -motyogta ideges, reggeli hangon.
-Jó reggelt álom szuszék.
-Neked is.
Lebotorkált a lépcsőn majd nekiesett a reggelinek. Leültünk a kanapéra, majd annyit beszéltünk, hogy kiszáradt a szánk. Felöltöztünk, majd kimentünk sétálni a városba. Jó volt ketten lenni, és hülyéskedni. Kávézgattunk, a parkban galambokat etettünk, stb. Csatlakozott hozzánk ebédre Nora is. A Nando's-ba mentünk, de  Eleanor sajnos ma nem tudott jönni. Visszamentünk hozzánk, majd úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy Twittcamot. De idő közben mégis jelzett El, hogy lemondták a programját, szóval megvártuk őt is. Elhelyezkedtünk, kiírtuk Twitterre, hogy 15:00-tól twitcam-ezünk. Bekapcsoltuk, majd rohamosan ment fel a látogatók száma.
-Sziasztok ! -köszöntünk egyszerre.
 -Nos, én ugye Emma vagyok és itt van velem Lola, Nora és Eleanor is. Gondolom őket is ismeritek, de ha nem, akkor elmondom, hogy Lola a legjobb barátnőm Magyarországról, és Zayn barátnője, Eleanort és Norát pedig itt Londonba ismertem meg, most ők is a legjobb barátnőim, El Louis barátnője, Nora pedig ugye Harryé. Tehettek fel nekünk kérdéseket szívesen válaszolunk. -mosolyogtam.
-Nos. Eleanor, mióta vagytok együtt Louisval? -kérdeztem Eltől.
-Pontosan 1 hete és 2 napja. -mosolygott El.
-Igen, magyarok vagyunk Emmával. Az egy kicsi ország, de rengeteg directionerrel. -válaszolt egy kérésre Lola.
-Nos. Ilyen jellegű személyes információkat nem adunk ki... -pirultam el.
-Igen, Louis tényleg szereti a répát, és van Supermanes pólója. -nevetett El.
-Harry nem meleg, mint úgy Louis sem. Aki pedig ezt gondolja, az rosszul tud valamit. -kacsintott Nora.
- Kávézni és sétálni voltunk, illetve én válaszoltam és bekövettem pár embert Twitteren. -mondtam.
Még jó pár kérdésre válaszoltunk, majd fél óra múlva elköszöntünk.
-Köszönjük a sok nézőt, mindenkinek szép napot, sziasztok! -köszönt el El, majd integettünk, és kikapcsoltuk.
-Ez vicces volt. -nevetett fel Nora.
-Bizony. Bár nem értem, hogy miért kíváncsiak ennyire a személyes dolgainkra... Nagyon perverzek ezek a directionerek. -nevettem.
-Az biztos. -nevettek a többiek is. Mivel rengetek időnk volt még, ezért úgy döntöttünk sütünk. Bementünk a konyhába, felvettük a kis konyharuháinkat, majd mindegyikünk mást talált ki. Eleanor túrótortát, Lola diós és csokis kalácsot, Nora csokismuffint, én pedig rétest. A konyha mindegyik részét elfoglaltuk. Nagy ívben ment a készülődés, legalább 1 órán keresztül tésztát nyújtottunk, csokit olvasztottunk, kevertünk, stb. Mivel Nora a muffinokat gyorsan elkészítette, az övé már a sütőben is volt El túrótortájával. Amint végeztek vele, a rétes és a kalács került be. Isteni illatok száguldottak az egész házban. Amint minden megsült, megvártuk míg kihűl, közben epres-banános shake-et készítettünk. Adtunk az élvezeteknek, mikor nutellát majszoltunk magában. Mindegyikünk kitálalta a saját szerzeményét, majd elkezdtünk pusztítani. Minden isteni lett, komolyan. Teli hassal vánszorogtunk el a kanapéig.
-Én.Hányni.Fogok. -fogta a hasát Lola.
-Én is.
-Mindenki hányni fog szerintem. -nevettem fel.
-Enyhén fullra ettem magam. -nyöszörgött El.
-Nézzük a jó oldalát. MINDEN ISTENI VOLT!
-Bizony.
Néztük a TV-t, majd már alig vártam, hogy jöjjenek a fiúk, de még volt idő, bőven. Körmöt festettünk, hajat göndörítettünk, vagy csak szimplán beszélgettünk. Imádom ezeket a lányokat ! Azt hiszem nekem vannak a világon a legjobb barátnőim. Nagyon érdekes hajgyártmányokat készítettünk. Végre telefonált Niall, hogy mindjárt ideérnek. Készültem neki egy kis meglepetéssel, majd miután minden a helyén volt, hallottam, hogy nyílik lent az ajtó. Boldogan, vigyorogva rohantam az ajtóhoz, amint megláttam. Nagyon hiányzott, pedig csak kb. 11 órát voltunk távol egymástól. Lábamat összekulcsoltam a derekánál, ő pedig a fenekemnél fogva tartott.
-Ennyire hiányoztam? -nevetett, miközben száját óvatosan az enyémre tapasztotta. Bólintottam.
Mindegyikük hulla fáradt volt. Megérezték az illatokat, aztán beszabadultak a konyhába.
-Ezek isteniek!-kiáltott fel Niall, miközben négy félét tömött magába egyszerre.Én csak kuncogtam, ahogy termeltek mindent.
-Aj már éhen haltam.. -zsörtölődött Louis.
Eleanor túrótortája:                              





Google резултати слика за http://www.cleanme.us/wp-content/uploads/2011/05/NY_Blueberry_Cheesecake_800.jpg

Nora csokis muffinja:
 















Facebook
Emma rétese:



 Lola kalácsa:

2 megjegyzés:

  1. Sziaaaa.:d Nagyon tetszett .:3 waaa és az új design szuper lett.;) :DD örülök, h Emma családja megkedvelte Niallt.:D És amikor Niallre ráijesztett Adam.:DD Fúú szegénykém h megijedt.:DD Várom az újat.;)) xoxo

    VálaszTörlés
  2. sziaa.:D
    köszönöm, örülök, hogy tetszik.:))xx nekem nem nyerte el a tetszésem, de ilyet tudtam csinálni, majd megpróbálkozok egy jobbal.:/ :)
    sietek.:)

    VálaszTörlés