Felmentünk a szobámba, majd elővettem 2 bőröndöt és szórni kezdtük bele a ruháimat.
-Hú. neked aztán jó sokruhád van.
-Ez semmi. Van még sokkal több. -nevettem. 1 óra alatt kész lettünk. Beültünk a kocsiba, és visszaindultunk Niallékhez.
-Hahó fiúk! Megjöttünk!
-Mik ezek a bőröndök? Rögtön nászútra mentek? -viccelődött Louis.
-Nem. Emma ideköltözik, mivel a szülei elmentek Amerikába, mert a nagyija rákos lett.
-Jajj ez tök jó! -ugrándozott Louis.- Vagyis csak az hogy ideköltözöl. Nem az, hogy a nagyid rákos. Sajnálom.
Az összes fiú megölelt, és örvendeztek nekem. Nagyon jól esett, hogy örülnek az odaköltözésemnek. Felmentünk Niall szobájába.
-Nos, itt van pár szabad polc, Ide nyugodtan pakolhatsz. -mosolygott.
-Okés, köszönöm.
Niall az ágyából nézegette, ahogyan pakolok. Amikor végeztem odarántott maga mellé. Átkarolta a derekamat, és el sem engett.
-Olyan jó, hogy itt vagy. -csókolt meg.
-Bezony. -mosolyogtam. Ekkor elkezdett csikizni, én meg csak sikongattam mint a vadmalacok. Erre a többiek is feljöttek, és ők is beszálltak a csikipartiba. Végül mindenki csikizett mindenkit. Elég vicces volt. Úgy érzem csodás lesz itt lakni a fiúkkal. Életem legjobb pár hetét fogom itt tölteni. Ebben biztos vagyok. Amikor lementünk elkezdtünk TV-zni, majd Louis kitalálta, hogy üvegezzünk. Szuper...Utálom ezt a játékot! Egyszer, még régebben meg kellett csókolnom a legrondább ostálytársamat. Azóta utálok üvegezni. És úgy érzem, most sem lesz jó dolgom úgy hogy egyedüli lány vagyok 5 fiú közül. AZ első pörgetés Liam előtt ált meg.
-Nos, Mr. Payne. Felel vagy mer?
-FELEL!
-Ahj, ez nem jó.. -zsörtölődött Harry. -Na mindegy, Akkor, őszintén válaszolj. Eddig hány lánnyal smároltál?
-Hm... Olyan 20 körül tippelem.
-20?-kérdeztem csodálkozva. -Te aztán Casanova vagy. -nevettem. A következő pörgetés előttem állt meg. Csodás.
-Nos Emma. -kérdete Louis ördögi mosollyal. -Felelsz vagy mersz?
-Felelek. -mondtam kicsit félénken.
-Na, olyan félősek vagytok... Na mindegy. AKkor... Szűz vagy még?
-Ez meg milyen kérdés?! -vágtam rá.
-Egy normális kérdés. Na, szűz vagy még? -erre egy kicsit elpirultam.
-Igen. -mondtam végül. Erre a fiúk szeme kb. 4 méteresre nyúlt. Főleg Niall nézett rám kérdőre.
-EZ most komoly?  -nevetett Zayn. -Egy ilyen csaj mint te még senkivel sem feküdt le?
-Nem. Mivel az összes pasim csak ki akart használni. Én meg az igazira várok. Csak azért nem fogok lefeküdni valakivel, hogy "menő" legyek. Lehet, hogy régimódi vagyok, de ez a véleményem. -Niall arcán egy kis mosolyt vettem észre. A következő pörgetés Niallre esett. "Merek"-et mondott. Harry valamit súgott neki, amire Niall elnevette magát, és felfutott az emeletre. Harry röhögött, mi meg nem tudtuk mi van. A következő pillanatban Niall az én melltartómban és a tangámban futott le. Mindegyikünk szakadt a röhögéstől. Niall pedig lányos hangot adva kiabált, meg futkározott.
-Niall James Horan! Azonnal vedd le a melltartómat és a tangámat, mert nem akarom nézni a csupasz segged. -nevettem.
-Fogod még eleget látni. -mondta Liam. Erre csak szúrós szemmel néztem rá. A többiek pedig még mindig szakadtak a röhögéstől. Főleg Harry. Fetrengett a földön mint akii epilepsziás rohamot kapott. Amikor Niall visszaért ( a normális ruhájában) egy puszit nyomott a számra, majd visszaült közénk. A következő Zaynre mutatott, aki "felelek"et mondott.
-Nos.. -kezdtem bele- Zayn Malik. Milyen a csaj ideálod?
-Hm.. Nehéz kérdés. Igazából nincs ideálom, mert egy lánynak nem csak a külseje számít. Mondjuk persze az is, de én az őszinte lányokat szeretem, akik őszinték, viccesek és lehet velük mindenről beszélni. Szóval olyan lányt keresek aki egyben a legjobb barátom is.
-MI? És velünk mi lesz? -tettettet a durcit Louis.
-Ti mindig azok maradtok. -küldött a fiúk felé egy száz vattos mosolyt Zayn. Még legalább egy óráig játszottunk. Mindenféle hülye feladat volt. Liam borsot evett lekvárral, Zaynnek félmeztelenül kellett kimenni az utcára, Louis 10 percig nem szólalhatott meg ( elég nagy kihívás volt neki), nekem tejszínhabot kellett nyalnom Niall hasáról, és mndenféle hülyeség. Amikor meguntuk, úgy döntöttünk filmet nézünk. A fiúk horrort akartak.
-Na, csak azt ne. Én nagyon nem bírom a horrorokat fiúk! -nyavalyogtam.
-Ugyan.Majd Niall megvéd.Jó? Légyszi. -nézett bociszemekkel Zayn.
-Jó...De ne ijedjetek meg ha sikítozva fogok kifutni a házból.
Harry berakta a filmet. Azt hiszem az volt a címe, hogy Ideglelés Csernobilban. Még a címe is rosszul hangzott. Az első 15 percbe még nem volt semmi extra, de utána eléggé megijedtem. Szorosan Niallhöz bújtam, ő meg átkarolta a vállam. A takarómat a nyakamig felhúztam. Jópárszor felsikítottam. A fiúk inkább tőlem ijedtek meg nem a filmtől. Hogy lehet egy ilyen filmetvégignézni sikoltás nélkül? Hihetetlenek... Amikor végre vége lett én még mindig a sokk hatása alatt voltam... Sosem bírtam a horrorokat, ezentúl sem fogom.
-Ennyire ijesztő volt? -kérdezte nevetve Niall, majd egy puszit adott a homlokomra.
-Igen...-próbáltam kinyögni remegve.
A nap hátralévő része is nagyon gyorsan elment. Popkorn csatáztunk, a fiúk énekeltek nekem, és én is megpróbltam gitározni. Régebben tanultam 5 éven keresztül, csak abbahagytam. Egész jól ment ahhoz képest, hogy nem játszottam egy ideje.
-Húúh. Nagyon jól nyomod. -ábrándozott Lou.
-Köszi. 5 évig tanultam csak aztán abbahagytam. Nem játszottam már ezer éve.
-És a gitárod? -kérdezte Niall.
-Odaadtam az unokaöcsémnek. Ő gitározni akart én meg már nem, szóval gondoltam nekiadom.
-És nem hiányzik?
-De, egy kicsit.
Mivel már este volt, elköszöntünk a többiektől, majd felmentünk a szobába. Louis még figyelmeztetett minket:
-Ne felejtsétek el amit mondtam. -kacsintott.
-Nem fogjuk. -válaszolt Niall, majd bementünk a szobába.
-Elmegyek fürödni,oké?
-Oké. Most nem kell a ruhám? -nevetett Niall.
-Nem. -mosolyogtam, majd bementem a fürdőbe. Miután végeztem felvettem a pizsimet és kimentem Niallhez. Amikor meglátott végigmérte mindenemet, majd elégedetten mosolygott. Egy nagyon mini rövidgatya volt rajtam illetve egy köldök fölé érő top. Erre egy kicsit elpirultam. Niall adott egy csókot, majd ő is elment fürdeni. Addig én bebújtam az ágyba. Milyen furcsa. Most már úgy alszom Niall mellett, hogy járunk. Erre a gondolatomra elmosolyodtam. Pár perc ábrándozás után megjelent Niall ismét egy alsóban és bebújt mellém. Hozzábújtam, ő átkarolt, adott egy szenvedélyes csókot, majd elnyomott az álom. Reggel arra ébredtem, hogy Niallhez vagyok bújva még mindig. Olyan jó ézés volt így felkelni. Niallre néztem, aki már fent volt.
-Jó reggelt. -adott egy csókot.- Olyan aranyosan aludtál. -mosolygott, miközben a hajammal szórakozott.
-Jó reggelt. - az én ujjaim a kockái körül járkáltak. Csikizte, mert felnevetett párszor. Közben éreztem az illatát és testének melegségét. Eszembe jutott, hogy mostantól minden reggel így fogok felkelni. Vagyis csak addig, amig anyuék meg nem jönnek. Kimásztam Niall karjai körül, aki visszarántott a kezemnél fogva, és még egy csókot adott. Lementem a fiúkhoz. Már mindenki fent volt, kivéve Zaynt, aki még az igazak álmát aludta.
-Jóóóó reggelt. -köszöntem, majd elkezdtem enni a palacsintát amit Harry sütött.
-Júú reggelecskíít. -viccelődött Louis.
-Asszem' még meg kell szoknom hogy minden nap így foglak látni. -mért végig Harry mosoly kíséretében. Erre inkább nem válaszoltam, csak ettem tovább. Ekkor valaki hátulról átölelt. Bizony, az én kis Ír hercegem. Leült a mellettem lévő székre, majd ő is habzsolni kezdett.
-Na, gyerünk fel, öltözz! Egy-kettő! -küldött fel az emeletre Niall kaja után.
-Minek?
-Elviszlek valahova. -mosolygott.
-Azt nem mond hogy meglepetés...
-Pedig az. -nevetett . -Na de gyerünk, öltözz.
Felvettem egy egyszerű szerelést, majd lementem a nappaliba. Niall már nyitotta is az ajtót nekem. Amikor beültünk a kocsiba, Niall bekötötte a szememet.
-Ezt miért?
-Mert meglepetés lesz. -hallottam a hangjából hogy már nagyon izgul. Pár perc után meg is érkeztünk. Niall kivezetett az autóból, és amikor bementünk levette a fejemről a kendőt.
-Mit keresünk itt? -kérdeztem csodálkozva.

Ugyan is egy hangszerboltban voltunk. Mindenütt tele gitárokkal és egyéb hangszerekkel.
-Addig nem megyünk el amíg nem választassz egyet. -mosolygott rám.
-De Niall... Nem fogadhatom...
-De! Ragaszkodom hozzá. Mondom, hogy addig nem megyünk el, amíg nem választassz. -mondta teljesen komoly képpel. Erre elmosolyodtam, és a nyakába ugrottam. Szorosan öleltem, megcsókoltam, és a csókunkba belemondtam egy "köszönöm"-öt. Elkedtem körbe-körbe járni a boltban.Úgy döntöttem azt veszem, ami elsőre megtetszik. Már legalább 20 perce nézegettem,amikor megakadt a szemem egy gyönyörűségen. Egy hó fehér gitár volt az. Ránéztem Niallre, aki bólogatott, hogy menjek oda és próbáljam ki. Ahogy a kezembe fogtam éreztem, hogy ez kell nekem. Elkezdtem pengetni a Little Thingset, mire Niall énekkelni kezdett, és mindenki minket nézett a boltban.
-Niall. Én ezt szeretném. -Niall a kezébe fogta, megvizsgálta a gitárt.
-Jó választás. -mosolygott.

A gitár:
Odavittük a kasszához, Niall kifizette. Beletették nekem egy  gitártartóba, illetve Niall választott nekem még jópár pengetőt is. Nem hiszem hogy ilyen sokra szükségem lesz. Na mindegy. Amikor kimentünk a boltból, beraktuk a gitárt a kocsiba.
-Nem megyünk el sétálni? -kérdezte Niall, majd a kezét nyújtotta, hogy fogjam meg.
-Mehetünk. -mosolyogtam rá, majd kéz a kézben kezdtük el járni az utcákat.
Olyan jó volt kettesben lenni. Beszélgetni mindenről. Leültünk a parkba, ahol először futottunk össze. Ott ezdődött minden.
-Emlékszel? -nevetett Niall. -Itt ültem, amikor odajöttél hozzám.
-Hogy ne emlékeznék. -bújtam oda hozzá, majd megcsókolt. Már jó pár perce csókolózhattunk, amikor hallottuk, hogy egy néni előttünk hozzánk beszél.
-Nem itt kéne nyalni-falni egymást fiatalok. Itt vannak gyrekek is meg idősek is. Menjetek haza... -zsörtölődött. Erre Niallel egymásra néztünk és elnevettük magunkat. Niall felhúzott a padról, a kezébe kapott, és elkezdett velem futni. Én csak sikoltoztam, hogy tegyen le, de nem tett. Végül aztán elfáradt.
-Na végre. -nevettem. - Na mi van? Elfáradtál? tettem csípőre a kezem.
-Igen. Nem szoktam hozzá egy lány cipeléséhez. -nevetett.
-Gyenge vagy aranyom. -simítottam meg az arcát.
-Igen?! -húzta fel a szemöldökét, majd újra felkapott, és a szökőkút felé vitt.
-Niall! Niall! Tegyél le! Nee! Kérlek!!! Nem vagy gyenge!!! Szeretlek! SZeretlek!! Tegyél le!! -sikítoztam nevetve.
-Tessék? Nem hallottam. -a szökőkút felett tartott. Kb. fél méterre lehettem a víztől. Erősen szorítottam magamhoz, nehogy tényleg beleejtsen.
-Szeretlek! Nagyon szertlek! Nagyon-nagyon szeretlek! -mondtam neki csukott szemmel.
-Na jó. Legyen... De ezért kárpótolnod kell. -Lerakott. Végre ismét a két lábamon álltam. Csücsörített a szájával, jelezvén, hogy csókot kér, de megragadva az alkalmat, hogy csukva van a szeme, odaszóltam neki, hogy "Majd ha elkapsz!" és futásnak eredtem. Végig nevettem magamba, majd egyre közelebb hallottam a lépteket. Nem sokkal később be is ért. Megfogta a vállam, magához szorított, a homlokát az enyémhez érintette és a szemembe nézett.
-Ejnye, ejnye...Mit csináljak veled. Rossz kislány voltál. -nem bírtam tovább, elnevettem magam. Amikor kiszabadultam a karjaiból, elkezdtem hátrálni, de egy fának ütköztem. O-óó. Csapda! Nekinymott a fának, újra összeért a homlokunk. Egy hajtincsemet a fülem mögé tűrte, majd megcsókolt. Visszacsókoltam, majd heves csókolózásba kezdtünk. Amikor abbahagytuk, mindketten mosolyogtunk.
-Na akkor kvittek vagyunk,? -kérdeztem.
-Hát, még nem teljesen. -majd mégegyszer megcsókolt. Egyszerűen elmondhatatlan érzés a karjaiban lenni. Érezni ahogy csókol. A szemeibe nézni. Ilyenkormásik dimenzióba kerülök. AHol csak mi ketten vagyunk. Niall és én. Szerintem én vagyok a legboldogabb ember a világon jelenleg. És örökké az is maradok, ha Niall mindig az enyém lesz. Amikor végeztünk, megfogta a kezem, majd továbbsétáltunk. Lassan odaértünk a kocsihoz. Beszálltunk, majd elindultunk hazafelé. A srácok már kíváncsian vártak minket.
-Na, hol volt a gerlepár? -kérdezte Louis. Elővettem a gitárom, és boldogan ültem le vele a kanapéra.
-Wow. Akkor már értem. Jól néz ki a gitár. -mosolygott Lou. Elkezdtem pengetni, majd Niall nyakába ugrottam újra.
-Köszönöm!Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Nekem van a legjobb pasim az egész világon! -mondtam neki egy csók kiséretében. Felmentünk Niall szobájába, ahol ketten kezdtünk el gitározni és énekelni.