2013. március 9., szombat

X. Fejezet ~ Megható pillanatok

-Jó estét! Egy kétszemélyes asztalfoglalásom van Niall Horan névre. -szólt a barátom a recepciósnak.
-Hm... -nézte a  névlistát.- Igen, megvan. Jöjjenek utánam.
Követtük a recepcióst. Az összes asztalon fehér selyemterítő volt, piros rózsaszirmokkal, illetve a székeken is. Nagyon szép volt. Amikor odaértünk az asztalunkhoz elállt a lélegzetem is. Egy vázába egy szál rózsa volt, illetve még gyertya is égett. A recepciós elment.
-Jaj, Niall. Ez csodálatos! -öleltem meg. Majdnem egy könnycsepp is kicsordult a szememből. Kihúzta nekem a székemet, majd leült velem szemben.
-Még úgysem voltunk egy igazi romantikus randin. -nevetett. -Itt volt az ideje.
-Hát, ez tényleg nagyon romantikus. -mosolyogtam, és körbenéztem az egész éttermen. Kicsit régies stílusúak voltak a bútorok, ez tette különlegessé. Megjött a pincér.
-Jó estét! Mit hozhatok inni a szerelmes párnak? -Niallel egymásra néztünk és mosolyogni kezdtünk.
-Én egy pohár szánsavmentes vizet szeretnék.
-Én is. -válaszolt Niall.
-Azonnal hozom.
Tényleg 1 percen belül jött is a pincér. Feladtuk neki a rendelésünket is. Előételnek gyümölcslevest ettünk, főételként én sült csirkemell szeleteket salátával és sültkrumplival, Niall pedig valami nagy étküeknek való menüt rendelt. Tényleg elég nagyétkűeknek való volt. Volt rajta vagy 4 féle hús, 3 féle köret, és még mártást is kapott hozzá. Csak lestem, hogyan tudott mindent megenni.
-Jézudom Niall! -nevettem. - Ezt hogy bírtad betermelni?
-Ez semmiség nekem. -nevetett.
Desszertnek valami "Csokoládécsoda" nevű sütit kaptunk (ami tocsogott a csokitól, de isteni volt) vanília pudinggal és eperszósszal. Én teljesen jól laktam. Kb. megmozdulni se bírtam. Még rendeltünk egy-egy pohár pezsgőt, rengeteget beszélgettünk és nevettünk. Amikor már indultunk, Niall kivette a rózsát a vázából, majd egy csók kíséretében odanyújtotta. Egy hihetetlen estét töltöttünk együtt. Niall annyira kedves és romantikus. Azt hiszem nem is lehetne nála jobb barátom. Komolyan. Beültünk a kocsiba, majd hazautatunk. Út közben a rádióban a "Live while we are young" ment, amire Niall torka szakattából énekelni kezdtett. Én már szakadtam a röhögéstől. Ő meg megsértődöttet játszott, hogy nem tetszett nekem az éneklése. AMikor megérkeztünk, kiszálltunk a kocsiból, majd bementünk halkan a lakásba. De senki sem volt már lent. Mindenki aludt. De pedig csak fél 12 volt. Nem szoktak ilyen hamar aludni menni. Na mindegy. Niallel felmentünk a szobánkba, mindketten megfürödtünk, majd lefeküdtünk mi is aludni.
-Nagyon jó volt ez az este. Köszönöm. -csókoltam meg.
-Én köszönöm, hogy vagy nekem.
Összebújtunk, majd elnyomott az álom.
Reggel felkeltem, de Niall nem volt mellettem. Lementem, ahol Nora Harry alsójáan és pólójában nézte a TV-t.
-Látom jól sikerült az este. -nevettem, majd leültem mellé a kanapéra.
-Jaj, dehogy is. -nevetett. -Csak nem hoztam alvóscuccot, és Harry ragaszkodott hozzá, hogy itt aldujak. -mosolygott.
-Ismerős helyzet... -nevettem.
-Megmondtam Harrynek, hogy mi a helyzet, és hogy nem fogok sietni. De aztán nagy nehezen megértette. -mosolygott elégedetten.
-Amúgy a fiúk hol vannak? -jöttem rá, hogy nem találom a szerelmem.
-Elmentek interview-ra. Azért nézem a TV-t mert bármelyik percben jöhetnek. Áh, kezdődik is!
Mindketten a TV képernyőjére meresztettük a szemünket.  
-Jó reggelt London. EZ itt a "Sztárreggel". A mai nap a One Direction jött el hozzánk, velük fogunk egy kicsit beszélni az új albumukról, a magánéletükről, illetve a kérdéseitekre fognak válaszolni. Kezdjük is.
Egy csomó kérdést tettek fel nekik az albumról, pl. mi a kedvenc számuk a TMH-ról, vagy hogy mit terveznek a turnére, stb. Jött a kínosabb rész. A magánélet...
-Nos, ugye bár tudjuk, hogy Niall, te most komoly kapcsolatban vagy. Hogy álltok Emmával?
-Igen, így igaz. Nagyon szeretjük egymást, és ez nem is fog változni. Szerelmesek vagyunk, kiélvezzük az együtt töltött idők minden percét. Ő a legjobb dolog az életemben. SZerintem ezzel mindent elmondtam.
-Igaz, hogy nálad lakik?
-Igen.
-És a fiúkat ez hogy érinti? Louis?
-Hát, Emma nagyon kedves lány. Mindannyian imádjuk a humorát, a személyiségét, és úgy ahogy van. Amióta bejött a életünkbe, el sem tudnánk képzelni nélküle. És reméljük nem is fog elmenni.
-Ühüm. Liam?
-Ugyan az a véleményem mint Louisank. Emma csodás lány. Tényleg, ha valamelyikünknek valami baja van, rögtön ott terem és segíteni akar, beszél velünk róla, bíztat. Olyan, mintha ő lenne a 1D-nek a 6. tagja.
Ahogy hallottam ezeket a szavakat, kicsordultak a könnyeim. Annyra imádom ezt az öt fiút! Ők az életeim. Nélkülük üresek lennének a mindennapjaim. Annyira boldog voltam, hogy ezeket hallhattam. Nora is átölelt, mert látta, hogy mennyire meghatottak a mondanivalók.
-És nem merült fel olyan dolog, hogy valamelyikőtök többet érezne Emma iránt, mint barátság? Zayn?
-Nem. Mindegyikünk tiszteli a másikat annyira, hogy nem kezdne ki a barátnőjével. És szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy Emm a legjobb barátaink közé tratozik, és ott is fogja elfoglalni a helyét mindig. -erre a fiúk bólogattak, az én könnyeim pedig csak folytak tovább.
-És mi a helyzet veled, Harry? Úgy hallottam neked is van barátnőd? Amint tudjuk, elég sok barátnőd volt már. Mit kell róla tudni? Ő esetleg egy Directioner?
-Hát, igen. Lehet hogy eddig sok barátnőm volt, de ezentúl nem így lesz. Norának hívják, és Paul unokahúga. -nevette el magát Harry. -Nagyon szeretem, úgy mint eddig senkit, szóval eszembe se jutna elengedni magamtól.
-És mikor jöttetek össze?
-Pontosan tegnap lett hivatalos a dolog.
-Értem. At hiszem, ezek a 1D-s fiúk nagyon romantikus lelkek. -erre az egész stúdió nevet- Nos, akkor jöjjenek a kérdések. A fiúk most válaszolni fognak a kérdésekre, amit e-mailben küldtetek nekünk.
Nora is elkezdett sírni. Már ketten könnyeztünk a meghatottságtól, és öleltük egymást bíztatásképpen.
"Niall! Emma és te voltatok már együtt?" Niall elpirosodott, majd kínosan elnevette magát.
-Azt hiszem, ez magánügy. -nevetett.
"Emma és Nora jól kijönnek egymással?
-Igen, legjobb barátnők lettek. -válaszolt Harry.
"Niall, igaz, hogy Emma terhes?
-Ez milyen kérdés? -nevetett Niall. -EGyértelműen NEM.
"Louis. Egy nap hány répát eszel meg?
-Hm.. Legalább 10-15.
"Zayn. Ki tetszik jobban, Emma vagy Nora.
-Hm. Mivel mindegyiküket barátomnak tekintem, és a legjobb barátaim barátnői, ezért erre a kérdésre nem válaszolok.
"Liam. Igaz, hogy Daniellel újra összejöttetek?
-Nem.
"Niall, mit szeretsz a legjobban Emmában?"
-Hát, a mosolyát, a személyiségét, a gyönyörű szemeit, és mindenét. -mosolyodott el"
Meglepődötten néztük Norával, hogy a kérdések 90%-a rólunk szólt. Ennyire felkeltettük volna a Directioenerek érdeklődését? A kérdések legnagyobb része elég hülyeség volt. De a fiúk persze normálisan válaszoltak rájuk. 1 óra múlva meg is érkeztek. Én Niall nyakába ugrottam, Nora pedig Harryébe. Niall ajkaira egy hosszú csókot nyomtam.
-Emma? Te sírtál? -kérdezte Niall aggódva.
-Úgy szeretlek titeket ! -invitáltam ode mindenkit egy csoportos ölelésre.
-Jaj, ne már. Mindjárt én is meghatódok. -tettette a sírást Louis. A nagyölelés után én csak törölgettem a könnyeimet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése