/Harry szemszöge/

Amióta hazamentünk, a szobámba voltam zárkózva. Nem tudom miért  vagyok féltékeny, hiszen Nora le se sz*r a látottak alapján. Minek futok elérhetetlen szekér után? A szobámba szomorkodtam, közben pedig lassú számokat hallgattam. Ez kellett nekem. Hallottam, hogy lent megjöttek a csajok. De inkább nem mentem le. Nem akartam látni Norát. Főleg nem azért, hogy leégessem magam. Pár perc múlva hallottam, hogy kopognak.
-Ki az? -kérdeztem élettelen hangon.
-Nora. Bemehetek?
Erre hirtelen felcsillantak a szemeim. Nora van itt? Minek jött? Persze, hogy bejöhet. Odafutottam az ajtóhoz és kinyitottam. Nora állt ott. Mint mindig, gyönyörűen.
-Szia. -mondta egy kis mosoly kíséretében.
-Szia. Miért jöttél?
-Bemehetek?
-Ja, persze. -beinvitáltam a szobámba, majd leültünk az ágyra.
-Na miért vagy itt?
-Nem jöhetek fel talán köszönni a kedvencemnek a 1D-ből? -nevetett.
-Most nem értem.. -értetlenkedtem.
-Mit nem értessz? -nézett rám a gyönyörű kék szemeivel.
-Én vagyok a kedvenced?
-Aha. -pirult el.
-És...De... AKkor ez a mai...A...A srác...
-Talán nem nézhetek meg egy jó pasit? -nevetett. -Csajból vagyok, szeretek flörtölni. -kacsintott.
-AKkor, ami azt illeti... Tetszik a hajad... -simítottam végig a haján, mire csak elnevette magát. Elkezdtünk beszélgetni. Beleszerettem! Ez a lány csodálatos. Gyönyörű. Kedves. Kell ennél több? Legszívesebben megcsókoltam volna, de nem tudtam, akarja-e. Szóval inkább uralkodtam magamon. Olyan szép a mosolya. Mámorító! Beszélgettünk még legalább egy órát, amikor Louis rontott be.
-Mit képzeltek? Harry, te megcsalsz? -nézett rám kérdő fejjel. Erre Nora elnevette magát. Én pedig egy szúrós tekintetet küldtem Louis felé, hogy menjen ki.
-Gyertek le, kihűl a pizzátok. -ordította  miközben futott le a lépcsőn. Noraával lementünk.

/Emma szemszöge/

Láttam Norát és Harryt lejönni az emeltről. Elég sokáig fent voltak. Remélem Harry nem csinált vele semmi "rosszaságot". Mindketten mosolyogtak. Leültek közénk, majd kaja közben egyfolytában egymást bámulták. Olyan aranyosak! Illenek egymáshoz. Már csak idők kérdése, és összejönnek. Biztos. Beszélgettünk, nevetgéltünk, majd jött az újabb okos ötlete Louisnak.
-Üvegezzünk!!!!
-Jóóóó! -helyeseltek a többiek. Én belenyugodott pillantást tettem, majd Norára néztem, aki elég kétségbeesettnek tűnt. Leültünk körbe, majd az első pörgetés rám esett. Csodás.
-Nos, Em. Felesz vagy mersz?
-Felelek.
-Jól csókol Niall?
-Nagyon. -kacsintottam rá. Majd Niallre néztem, aki nevetett. A következő pörgetés Zaynre ment, aki mert, és egy egész sört kellett lehúznia egyből.Nem volt nagy feladat neki. Pár pörgetés után az üveg mutatója újara Norára esett. Szegénykém Louist kapta. Már előre sajnáltam,
-Nos, Nora. -dörzsölgette a kezeit Louis.-Felelsz vagy mersz?
-Hát..Felelek!
-Nem lehet. Eddig csak feleltél...Szóval, akkor...CSÓKOLD-MEG-HARRYT! -minden szót kihangsúlyozott. Nora teljesen elpirult. Harry pedig mosolygott mint a tejbetök. Nora szép lassan közeledett Harryhez, majd hirtelen egy szájrapuszit nyomott Harry szájára és el is ugrott.
-Na,na,na... Ez nem csók volt! Mivel nem csináltad meg a feladatot ezért most kettőt kell megcsinálnod.
-Tessék? -kérdezte.
-Akkor, az első maradjon az, hogy csókold meg Harryt, a második pedig, hogy harapj bele Harry nyakába.
-Ez most komoly?
-A legkomolyabb. -Louis olyan ijesztő fejet vágott, hogy én is megijedtem. Nora újra közeledett Harry felé. Először beleharapott Harry nyakába, majd megtette a csókot. Olyan jó volt őket nézni. Hiszen nem egy egyszerű csók volt. Érzelem volt benne. És ami a legviccesebb volt, hogy Harry visszacsókolt. Mindenki tapsolt és "húúú"zott, kivéve Norát, aki akadéskoskodott, hogy menjen tovább a játék. Harry pedig teljesen elvarázsolódott. Mosolygott mint egy hülye, és csak Norát nézte. Vicces volt. A játék után bejelentette Nora, hogy haza kell mennie, mert Paulék már várják. Harry felajánlotta, hogy hazaviszi, amibe Nora beleegyezett,  hiszen már így is késésben volt otthonról.

/Harry szemszöge/

Az a csók! Nem egy átlagos csók volt. Leírhatatalan milyen érzések voltak bennem. Sajnos előjött belőlem a férfi, szóval fel akartam vinni a szobámba, de ott akkor nem tehettem. Inkább csöndben próbáltam visszakerülni a földre, mert magasan a felhők felett jártam. Felajánlottam Norának, hogy hazaviszem, mert így legalább kettesben lehettem vele. Beültünk a kocsiba. Nora elég szótlan volt. Bár 1-2 perc után megszólalt.
-Mi volt az a visszacsókolás Harry?
-Mi lett volna?
-Mért tetted?
-Mert miért ne tettem volna? -húztam az agyát.
-Ahj.
Amikor egérkeztünk, Nora nyomott egy "köszönömöt", majd kiszállt a kocsiból. Én is kiszálltam.
-Hát te hova jössz? -kérdezte tőlem.
-Csak..Csak gondoltam idekísérlek, nehogy elraboljanak. -vetettem be a hódító mosolyom. Egy kicsit tetszhetett Norának, mert elmosolyodott. Amikor be akart volna menni, elkaptam a kezét, és magamhoz húztam.  Mélyen a szemébe néztem, ami csillogott.
-Ugye tudod, hogy nem foglak elengedni egy csók nélkül? -suttogtam a fülébe. Nem válaszolt. Odahajoltam hozzá, majd először csak egy szájrapuszit adtam neki, majd egy hosszadalmas csókot. Nem ellenkezett. Visszacsókolt. A szívem hevesen vert, és az övé is.

/Emma szemszöge/

Amikor visszajött Harry láttam az arcán, hogy megcsókolta Norát. Teljesen fel volt pörögve, mosolygott végig, és a gondolatai elkalandoztak. Amikor felment a szobájába, utána mentem.
-Na, mi történt?  -huppantam le mosolyogva az ágyára.
-M.Megcsókoltam... -nézett maga elé Harry lemoshatatlan mosollyal az arcáról.
-Juuuj! -ugrottam fel, majd megöleltem Harryt.-AKkor most jártok?
-Azthiszem. -nevetett.
Tényleg nagyon örülök nekik. Nora nagyon kedves lány, viszint Harry egy kicsit (nagyon) nőcsábász. Szóval ajánlom neki, hogy ne csalja meg Norát senkivel, emrt velem gyűlik meg a baja. Ugyanis Nora nagyon jó barátnőm lett. TÉnyleg nagyon jól kijövünk. Ezért is nem akarom, hogy csalódjon.
-Na, de Harry. Komolyra véve a szót... -kezdtem bele a mondanivalómba. -Tudod, hogy Norával nagyon jóba lettünk, és nem akarom, hogy csalódjon. Szóval ne merd megcsalni vagy megbántani mert velem gyűlik meg a bajod. -Harry elnevette magát. -Nem viccnek szántam... -néztem rá komolyan, mire ráfagyott a mosoly az arcára.
-Ö...Oké. Figyelj, én szeretem Norát. Úgy mint még senkit, szóval eszemben sincs megbántani vagy megcsalni. Oké? Nyugi.
-Helyes válasz. -mosolyogam, majd kimentem a szobájából.

/Harry szemszöge/

Amit Emma mondott egy kis lekiismeret furdalás keltett bennem. Hiszen ismerem magamat. Eddig egy lányt se szerettem teljes szívemből. Egy pár hét után megunom az összeset. És összetöröm a szívüket. Nem tehetek róla, de ilyen vagyok. Lehet, hogy még most szakítanom kellene Norával? Nem vagyok biztos semmiben. Teljesen összezavarodtam. Pedig szeretem Norát. Ahogy még senkit. De ha őt is megunom, miután megkaptam? Nem tudom. Gondolkodnom kell a dolgon.

/Niall szemszöge/

Érdekes ez a Harry-Nora dolog. Örülök, hogy összejöttek. Vagyis, még nem biztos, de szerintem tuti, mert Harry teljesen el volt varázsolva. Emm felment hozzá megtudakolni a szitut. Pár percen belül jött is le. Én a két combomat csapkodtam, jelezve, hogy üljön oda. Lejött, behupant az ölembe, adott egy puszit.
-Na, mi volt? -kulcsoltam át a kezem a derekánál.
-Megcsókolták egymást. -Ért fülig a barátnőm szája. Én csak mosolyogtam. Azt hiszem én vagyok a világ legszerencsésebb pasija, hogy ilyen barátnőm van. Gyönyörű, kedves, megértő, segítőkész, és más boldogdágának is tud örülni. Nem találkoztam még egy ilyen csodás emberrel sem.
-Hahó.Niall! Mit nézel rajtam? -nevetett.
-Csak gondolkodtam, hogy nekem van a világon a legcsodásabb barátnőm. -mosolyogtam rá, majd válaszképp egy csókot kaptam. A csókunk elég hosszadalmasra sikerült. Éppen akkor lépett be Louis a nappaliba. Hirtelen eltakarta a szemét.
-Na, fiatalok. Szép dolog a szerelem, de nem mindenki előtt... -zsörtölődött. SZétváltunk Emmával,csak nevettünk.
-Már nézhetsz Louis. -mondta Emma, és kiszállt az ölemből. Louis elvette a kezét a szeme elől, és sóajtott egyett megönnyebbülten. Leült a kanapéra TV-t nézni. Csatlakozott Zayn is.
Pár perc múlva úgy gondoltam már későre jár.
-Nem megyünk aludni? -súgtam a fülébe EMmának. Bólintott, majd felállt a kanapétól. Én is így tettem.
-Jó éjt fiúk! -köszönt, és mindenkinek egy puszit adott az arcára.
-Jó éjt ! -hallatszott a tömeges válasz. Elindultunk Emmel fel a lépcsőn. A szobába érve Emm megrohamozta a fürdőt. Én csak nevettem. Mindig ő akar először fürödni. Pár perc múlva ki is jött. Én is elmentem, gyorsan végeztem. Befeküdtünk az ágyba, adtunk egymásnak egy csókot, majd elaludtunk.
Reggel amikor felkeltem, Emm éppen a mellkasomon feküdt. Olyan aranoys volt. A szája félig nyitva, a haja össze-vissza állt. Elnevettem magam, majd a hajával kezdtem játszani. Erre felkelt.
-Hát te mit csinálsz? -ásított.
-Minek látszik? -nevettem.
-Miért keltünk fel ilyen korán? -csukta be újra a szemeit.
-11-re megyünk a stúdióba. Jöttök Norával?
-Persze. -csillant fel Emm szeme. - Mennyi idő van?
-9.54. -erre Em kiugrott az ágyból, majd a fürdő felé vette az irányt. -Mit csinász? -kérdeztem tudatlanul.
-Nincs egészen egy órám elkészülni. És gondolj bele, milyen botrány lenne a "Niall barátnője rondán néz ki" címlapsztoriból. -nevetett. Kimásztam az ágyból, besétáltam a fürdőbe, átöleltem hátulról és egy puszit adtam a nyakára.
-Te mindenhogy gyönyörű vagy. És engem nem érdekel mit gondolnak mások. -Em mosolygott, és megcsókolt. Minden reggel egy kis romantikus bókolással kezdődik. Romantikus alak vagyok, na.
Em felkapott valami ruhát, én is, majd lementünk reggelizni. A fiúk már fent voltak, kivéve Harryt. Úgy döntöttünk felkeltjük. FOgtam a kezembe a gitárt, és berontottunk Hazza szobájába. Szegény úgy felriadt amikor elkezdtünk ordítani, mint egy kislány. Mi meg persze szakadtunk a röhögéstől. Em visszament  a szobába, mert átcserélte a ruháját. Nem értem mért. Mindenhogyan szép. AMikor végre kijött, elindulhattunk. Olyan szép volt. Mindig ízlésesen választja meg a ruháit. Azt szeretem főleg, amikor szonyákba van. AZok különösen jól állnak neki. Amint megérkeztünk Nora már ott volt Paullal együtt. Kíváncsi voltam, hogy Harry beallja-e a többieknek hogy mi történt. Illetve, a nagyobbik kérdés : Paul Hogy fog reagálni?

Emma ruhája: